VIDEOREPORTAAŽ ⟩ «Tasuta sissepääs ja alkohol kõigile!» Noored miljonärid korraldasid Eestis tasuta hullumeelse peo (1)

Copy
Biggest party of Estonia SUB
Biggest party of Estonia SUB Foto: Pilt videost

«Tasuta sissepääs ja alkohol kõikidele! Miks? Sest me oleme rikkad ja lollid ning meile meeldib pidutseda.» Nii alustasid kaks noort enda Instagrami postitust, kus lubasid maha pidada suurima peo, mida Eestis eales nähtud. Elu24-l tekkis eksklusiivne võimalus kahtlase kuulutusega peole kohale minna ning see vaatajateni tuua. Vaata videost, milline nägi välja miljonäride korraldatud pidu, kus jagati piiramatus koguses tasuta alkoholi ja toimus maadlusmatš, ning mida rääkisid peost ürituse korraldajad!

Augusti keskpaigas tekkis Instagrami salapärane kasutaja nimega Biggest Party of Estonia, kes tegi üleskutse tulla väidetavalt Eesti suurimale ja pööraseimale peole, mis on kõigile täiesti tasuta. Kuulutuses lubati, et kohapeal on piiramatult tasuta alkoholi, professionaalne DJ, ilutulestik ja näha saab ka profimaadlust keset pidu. Kõlab täpselt nagu Ameerika pidu.

Tavainimeses võib selline kuulutus kahtlusi tekitada. Kes korraldaks midagi nii hullumeelset? Tuleb välja, et kahel Prantsuse ärimehel hakkas igav, neil on liiga palju raha ja seetõttu otsustasid nad korraldada tasuta peo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles