EKSKLUSIIVSED KAADRID ⟩ Piilume tõsieluseriaali «Armastuse malev» teise hooaja võtteplatsile

Copy

Eelmisel aastal vaatajate südamed võitnud «Armastuse maleva» uus hooaeg alustab oktoobris. Tõsieluseriaalis pannakse taas kord proovile Tammsaare tuntud ütlus «Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus». Kui töö saab tehtud hästi ja ka armastus leitakse, on ühel finaali pääsenud paaril võimalus võita 10 000 eurot. Elu24 toob teieni eksklusiivse kaadritaguse melu otse võtteplatsilt!

Tõsieluseriaali «Armastuse malev» teise hooaja malevlased murravad Koeru külje all 10 000 euro suuruse auhinnaraha nimel kaks nädalat rasket tööd ja sõlmivad suvekuumuses romantilisi suhteid.

Seekord on saate üheksal vallalisel noorel vaja taastada Järvamaal asuv vana saunahoone. Malevlasi juhendab televaatajatele juba tuttav Kermo Jürmann, OÜ Säästvad Ehituslahendused juhatuse liige. Just tema oli see, kes Koeru lähistel Salu talus saatele sobiliku tööpaiga välja vaatas, sest Kermo meelest on ainuõige vanu taluhooneid värskendada ning neile uus elu anda, mitte aina uusi ehitada.

Lisaks Koeru taluelule näeb «Armastuse malevas» Järvamaad laiemalt, sest romantilised kohtingud viivad paarid nii Väinjärve äärde, Aruküla mõisa, Norra allikatele kui ka Aravete kardirajale.

«Armastuse maleva» teist hooaega juhib Eesti seksikaimaks naiseks valitud laulja Grete Paia. Kes on aga saate töökad vallalised? See hakkab selguma igal esmaspäeval, kui tutvustame uusi osalisi. Esimesed kaks avalikustab Elu24 juba tuleval esmaspäeval, 5. septembril.

Kui ilusaks saatesarja jooksul saun vuntsitakse ning kas ka õnn ja armastus õuele tuleb, näeb juba oktoobris Kanal 2 ekraanilt.

Seniks aga vaata videost, kuidas kavatseb töödejuhataja Kermo vanale saunahoonele restaureerimisel uue ilme anda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles