JÄLLE LÄKS NIHU ⟩ Kim Kardashian ei saa ilma fototöötluseta ikka üldse hakkama

Elu24
Copy
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Reuters/ScanPix

Tundub, et ei möödu nädalatki, kui tõsielustaar Kim Kardashian ei satu jälle mõnda fototöötluse skandaali. Küll silub ta oma kurve kumeramaks, küll pihta saledamaks. Nüüd süüdistatakse teda isegi tähtsa lihase ära töötlemises.

Ameeriklannast fotograaf on ette võtnud ühe Kim Kardashiani Instagrami postituse, mille tõsielustaar 16. augustil oma ühismeedia kontole tegi. Selles postituses on kaks fotot ning üks videoklipp ja fotograafile jäi silma, et Kim on fotosid jälle töötlusega rünnanud.

Fotograafina töötav Caroline viitas Kimi fototöötlusele menukas TikToki videos, mida paari päevaga vaadati üle seitsme miljoni korra. «Mängime mängu. Kas sa saad aru, mida on sellel Kim Kardashiani fotol töödeldud?» küsis Caroline oma videos.

Vastuseks – trapetslihast! Nimelt argumenteeris Caroline, et Kim on fototöötlusega saledamaks töödelnud oma kaela. Selle käigus on ta enda trapetslihase justkui ära kustutanud. 

Caroline ütleb, et ka videos, mille Kim oma postitusse lisas, on näha, et tõsielustaar on peenema kaela nimel fototöötlusega trapetslihase kallal käinud.

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Caroline In The City
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles