Ununenud parkimistrahvi tõttu inkassosse antud naine: mitte ühtegi meili, kõnet ega SMSi ei tulnud meeldetuletusega (3)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Parkimistrahv. Foto on illustratiivne.
Parkimistrahv. Foto on illustratiivne. Foto: Laura Oks

Tänavu maikuus parkimistrahvi saanud ja selle kogemata tasumata jätnud naine sai kolm kuud hiljem kirja inkassofirmalt, milles teatati, et kümne euro asemel võlgneb ta nüüd 40 eurot koos viivistega. «Mitte ühtegi meili, kõnet ega SMSi ei tulnud meeldetuletusega,» on ta ASi Ühisteenused asjaajamises pettunud.

«Fantastiline klienditeeninduskogemus ehk lugu sellest, kuidas Ühisteenused mu Julianus Inkassosse andis,» alustab Liilit oma Facebooki tehtud postitust ja kirjeldab juhtunut lähemalt: «Maikuus parkisin oma auto viieks minutiks Telliskivi Rimi ette ja seni, kuni poes käisin, sain trahvi. Kauplesin veel trahvi alla, summa tuli lõpuks kümme eurot.» Selle kõige käigus oli ta veendunud, et tegi ülekande ära, seega rohkem ta selle peale ei mõelnud.

Eelmisel nädalal sai naine aga Julianus Inkassolt kirja, milles seisis, et võlgneb 40 eurot koos viiviste ja muuga. Eelnevalt ei saanud naine enda teada tasumata trahvi kohta aga mitte ühtegi meeldetuletust ei meili, telefonikõne ega SMSi teel.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles