KINDLUSTUSJANT ⟩ Tartus kihutas naine Bolti elektritõukerattaga autole sisse, lahendust ei paista: tundub nagu venitamistaktika (6)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Tartus Ilmatsalu tänaval Bolti elektritõukerattaga õnnetusse sattunud Škoda.
Tartus Ilmatsalu tänaval Bolti elektritõukerattaga õnnetusse sattunud Škoda. Foto: Erakogu

4. augustil põrkasid Tartus Ilmatsalu tänaval kokku sõiduauto Škoda ja Bolti elektritõukeratas. Sõiduauto roolis olnud viimaseid päevi lapseootel naine aga ootab siiamaani adekvaatseid vastuseid, kuidas kindlustusjuhtumiga edasi minna.

Elu24-ga ühendust võtnud Piret räägib, et 4. augusti õhtul käisid nad elukaaslasega Tartus Ilmatsalu tänaval asuvas Olerexis tankimas. Suuna kodu poole võtnud, said nad vaevu sõitma hakata, kui paremalt poolt lähenes sõiduteele Bolti elektritõukeratas, mis viimaseid päevi lapseootel naise juhitud Škodale sisse sõitis. «Naisterahvas, kõrvaklapid peas, tuli ikka mõnusa kiirusega,» räägib Piret ja lisab, et politsei andmetel oli õnnetuse põhjustanud juht Indiast pärit Eesti isikukoodiga naine.

«Politsei tuli kohale ja fikseeris olukorra nõnda, et meie olime juhtunus kannatanud,» meenutab Piret esimesi samme pärast õnnetust. «Auto parem esitiib on mõlkis, esiklaas katki, lapse turvatooli ei saa enam kasutada,» kirjeldab ta sõidukile tekkinud kahju.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles