Leonardo DiCaprio ei suuda üle 25-aastastega suhtes olla ning läkski kallimaga lahku

Elu24
Copy
Leonardo DiCaprio ja Camila Morrone
Leonardo DiCaprio ja Camila Morrone Foto: Sam Payne/Broadimage

USA näitleja Leonardo DiCaprio ja modell Camila Morrone on pärast nelja aasta pikkust suhet lahku läinud, vahendab People. Äsja 25-aastaseks saanud naine oli järjekordne kallim, kellega näitleja vanusepiiri ületamisel eri teid läks.

47-aastane USA näitleja Leonardo DiCaprio ja tema noor kallim Camila Morrone on peale nelja-aastast suhet lahku läinud.

Morrone tähistas juunis 25. sünnipäeva, mis tegi netirahva murelikuks, sest Hollywoodi staaril DiCapriol pole Morronest vanemat kallimat varem olnud. Nüüd ongi Oscari-võitja ja modelli suhe läbi.

Paar hoidis oma suhet enamasti privaatsena

2019. aasta juulis ütles siseringi inimene väljaandele People, et DiCaprio ja Morrone tundusid üksteist üsna tõsiselt võtvat. «Kindlasti ei ole see juhusuhe. Camila veedab palju aega tema majas. Camilat teatakse juba ammu Leo tüdruksõbrana. Ja Leo tutvustas teda juba ammu oma mõlemale vanemale.»

2020. aasta juunis ütles allikas, et DiCaprio armastab Morrone'i seltskonda, kuna nad veetsid pandeemia ajal karantiini teineteisega ninapidi koos. «Nad on väga lähedased,» lisas allikas toona.

DiCaprio varasemad noored kallimad on kõik olnud alla 25-aastased

Kuna Morrone sai äsja 25-aastaseks, läks juunis ühismeedias naljatamiseks, et nüüd vahetab DiCaprio neiu noorema vastu välja. DiCaprio noorte neidude lembus on teada-tuntud ning näitleja suhetest on koostatud ka huvitav diagramm.

«Palju õnne, kullake! Nüüd on aeg lahku minna,» lausus keegi justkui DiCaprio sõnu.

«Kui nad peavad veel ühe aasta vastu, on see DiCaprio pikim suhe ning Morrone on esimene 26-aastane, kellega näitleja on suhtes olnud,» võttis Twitteri kasutaja diagrammi lühidalt kokku.

2019. aasta detsembris ajalehele Los Angeles Times antud intervjuus rääkis Morrone oma vanusevahest DiCaprioga, öeldes toona: «Hollywoodis – ja maailma ajaloos – on nii palju suhteid, kus inimestel on suur vanusevahe. Arvan, et igaüks peaks saama kohtamas käia, kellega ta soovib.»

Ta ütles ka, et oli masendav, et teda tunti siis peamiselt kiindumuse poolest DiCapriosse. «Mulle tundub, et peale selle, kellega te kohtamas käite, peaks alati olema identiteet... Ma mõistan seost, kuid olen kindel, et sellest räägitakse tulevikus vähem.»

Mida toob tulevik?

Morrone mängib peaosa peagi ilmuvas Prime Video sarjas «Daisy Jones & The Six», mis on Taylor Jenkins Reidi 2019. aasta bestselleri adaptsioon. DiCaprio teeb taas koostööd režissöör Martin Scorsesega järgmise aasta filmis «Lillekuu tapjad», mis põhineb David Granni 2017. aasta raamatul.

Kas paaril on veel lootust taasühineda või leiab DiCaprio endale jälle mõne noorema neiu, seda näitab aeg...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles