EI ANNA ALLA Brigitte Susanne Hunt läheb netikommentaatori vastu riigikohtusse. Robert Sarv: võitleme igal juhul Brigitte õiguste eest lõpuni välja! (1)

Copy
Robert Sarv, Birgitte Susanne Hunt.
Robert Sarv, Birgitte Susanne Hunt. Foto: Kollaaž

Teisipäeval otsustas Tallinna ringkonnakohus, et möödunud aasta novembris tehtud Harju maakohtu otsus jäetakse muutmata ning Brigitte Susanne Hundi esitatud mittevaralise kahju hüvitise nõue ei ole põhjendatud. Hundi esindaja Robert Sarv ütleb, et otsus kaevatakse edasi riigikohtusse, lisades, et ehkki Hunt on avaliku elu tegelane, ei ole aktsepteeritav ühegi naisterahva kohta jätta eksitavat muljet, justkui ta tegeleks prostitutsiooniga.

Möödunud aasta sügisel kirjutasime, et seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt kaotas Harju maakohtus lahingu teda internetis solvanud kommentaatoriga.

«Kohus leiab, et arvestades rikkumise raskust ja kostja käitumist ning suhtumist pärast rikkumist, ei ole mittevaralise kahju rahalise hüvitise väljamõistmine põhjendatud. Igale au teotamisele ei pea reageerima rahalise kompensatsiooniga,» seisis 25. novembril tehtud maakohtu otsuses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles