Sigadega rannamõnusid nautinud Vene modell Irina Shayk lasi kuulujutu lendu

Elu24
Copy
Vene supermodell Irina Shayk.
Vene supermodell Irina Shayk. Foto: EPA/Scanpix

Vene supermodell Irina Shayk hullas koos sigadega rannas ja poseeris loomadega mitmel fotol. Ühismeedias pilte jaganud Shayk lasi vahva päevaga lendu ka kuulujutu, kuid sellel pole sigadega mingit pistmist.

36-aastane Vene supermodell Irina Shayk veetis hiljuti aega rannas ja seda koos sigadega. Modell jagas sellest päevast oma Instagrami kontol mitut fotot, kuid postituse tõmbenumbriks ei osutunud sead, vaid hoopis ühel pildil koos Shaykiga poseerinud meesterahvas.

Nimelt jagas Shayk ka fotot, millel ta on koos oma ekskallima, Hollywoodi näitleja Bradley Cooperiga. 2019. aastal lahku läinud paaril on ühine tütar Lea.

Cooperiga ühele fotole jäänud ja selle ühismeediasse postitanud Shayk lasi sellega lendu kuulujutu, et paar on jälle koos.

«Kas te olete koos?» küsib üks fänn otsekoheselt modelli postituse all.

See poleks muidugi esimene kord, kui Shayki ja Cooperit taas paariks peetakse. Alles möödunud aasta lõpus pandi neid jälle paari. Samas kinnitas allikas toona, et nad ei alusta eal uuesti suhet.

«Bradley ja Irina ei lähe uuesti suhtesse,» väitis Hollywood Life'ile lähedane allikas. «Nad saavad tütre pärast sageli kokku, kuid mingit romantilist suhet neil kindlasti ei ole. Siiski mingi side nende vahel on,» lisas allikas.

Teine allikas aga väitis, et Shayk on Cooperi elus olnud alati üks tähtsamaid naisi ning neil on plaan ühiselt jõule veeta, et nad saaksid oma tütrega perena koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles