FOTOD Vallatu õhtu: staarid külvasid MTV auhinnagalal glamuuri ja näitasid ihu

USA räppar Doechii. Foto: John Palmer/mpi/capital Pictures
Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Tänavune MTV videoauhindade gala on selleks korraks läbi, kuid mälestused uhkest õhtust jäävad meelde paljudele. Raske on unustada ka staaride glamuurseid moevalikuid ning eriti meeldejääv on osa kuulsuste üksmeelne otsus astuda punasele vaibale mustas kleidis.

Pühapäeval, 28. augustil anti välja tänavused MTV videoauhinnad. Aasta parima muusikavideo tiitli võitis Taylor Swift kümneminutilise «All Too Welli» eest, vahendab CNN. Sama video eest võitis Swift auhinna ka parima pika video ja parima režissööri kategoorias.

Aasta artisti tiitli seitsme kandidaadi seas oli vaid üks naisartist (Lizzo) ning võitjaks nimetati Bad Bunny. Aasta laulu tiitli pälvis Billie Eilish loo «Happier Than Ever» eest.

Aasta uustulnuka kategoorias oli nomineeritud ka Eurovisiooni võitnud Måneskin, kuid võtjaks valiti lauljatar Dove Cameron.

Küll aga viis Måneskin auhinna koju parima alternatiivloo kategoorias pala «I Wanna Be Your Slave» eest.

Aasta bändiks sai Lõuna-Korea ansambel BTS ning aasta albumiks nimetati Harry Stylesi kauamängiv «Harry's House». 

Enne auhindade jagamist näidati aga punasel vaibal uhket moodi ning nii mõnigi paljastas ihu. Auhinnaõhtu kõige populaarsemaks värviks tundus olevat must, sest mitmed nais- ja meestsaarid valisid just seda värvi riietuse.

Muidugi oli punasel vaibal ka veidike sära ja värvi. Õhtu jooksul mitu auhinda võitnud Taylor Swift säras näiteks hõbedases kleidis. Oli ka teisi, kes valisid punasele vaibale midagi sädelevat. Mõned otsustasid aga värvikama kostüümi kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles