Hillary Clinton Soome peaministrile: tantsi edasi, Sanna!

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: Nancy Kaszerman, Scanpix

Ameerika Ühendriikide endine riigisekretär ja esimene leedi Hillary Clinton tegi pühapäeva õhtul Twitteris postituse, kus avaldab toetust videoskandaali sattunud Soome peaministrile Sanna Marinile. Ühtlasi jagab Clinton pilti, kus ta on ise peohoos.

Endine Ameerika Ühendriikide esileedi, poliitik ja diplomaat Hillary Clinton tegi Sanna Marini toetuseks Twitteris postituse.

«Nagu Ann Richards ütles: «Ginger Rogers tegi kõike, mida Fred Astaire tegi. Ta tegi seda lihtsalt selg ees ja kõrgetel kontsadel.» Siin olen mina Cartagenas, kui olin seal riigisekretärina kohtumisel,» kirjutab Clinton ja jagab endast allolevat pilti.

«Tantsi edasi, Sanna Marin,» lisab Clinton, avaldades seega toetust Marinile, kes on viimaste nädalate jooksul pidanud jagama palju selgitusi peovideote kohta, mis meediasse lekkisid.

Ann Richards, kellele Clinton postituses viitab, oli Ameerika poliitik. Ginger Rogers oli Hollywoodi kuldajastu näitleja, tantsija ja laulja ning Fred Astaire oli Ameerika tantsija, koreograaf, laulja ja näitleja.

Clintoni postitusele vastuseks tänas Sanna Marin teda. «Aitäh, Hillary Clinton,» vastas Marin Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles