Kristina Pärtelpoeg Red Bulli lennupäeva eel: Jüri, sina saad mu lapse, Indrek saab mu võlad

Elu24
Copy
Raadio MyHits hommikuprogrammi saatejuht Kristina Pärtelpoeg.
Raadio MyHits hommikuprogrammi saatejuht Kristina Pärtelpoeg. Foto: Postimees Grupp/Konstantin Sednev

Meeleoluka Red Bulli lennupäevani on jäänud vaid loetud päevad. Juba laupäeval, 27. augustil lähevad lendu kümned isevalmistatud lennumasinad ja lendurid. Nende seas ka sisulooja ning raadio MyHits saatejuht Kristina Pärtelpoeg. «Minul on praegu jänes püksis,» tunnistas Kristina lennupäeva eel.

Teisipäevases MyHitsi raadio hommikuprogrammis tuli juttu 27. augustil Tallinnas Admiraliteedi basseini juures toimuvast Red Bulli lennupäevast. On muidugi ka põhjust, sest MyHitsi saatejuhid Kristina Pärtelpoeg ja Jüri Pootsmann on meeleolukal üritusel kohal ning proovivad teha pikima lennu.

«Laupäeval lähen ma surema,» kurtis Kristina ja palus kaassaatejuhtidelt, et nad laseksid tal dramaatiline olla.

Hommikuprogrammi kolmas saatejuht Indrek Vaheoja lohutas Kristinat ja lubas, et vesi on pehme.

«Ma ei taha sellest rohkem rääkida,» tõdes Kristina, kes laupäevast lennuhüpet veidi kardab. «Mu pulss on 150. Lähme edasi,» tahtis sisulooja kiirelt teemat vahetada.

Lõpuks, kui kaassaatejuhid proovisid Kristinat julgustada ning motiveerida, põrutas sisulooja dramaatiliselt ja naljaga pooleks: «Jüri, sina saad mu lapse, Indrek, sina saad mu võlad.»

Vapra lennu teeb Kristina laupäeval lennumasinaga, mille on valmistatud Tartu lennuakadeemia tudengid. Sama turvalistes kätes on ka Jüri lennumasin.

Kõik, kes lennupäeval lennu ette võtavad, saavad valida loo, mille saatel nad platvormile astuvad. Selleks, et teada saada, millise loo valisid Jüri ja Kristina, tuleb laupäeval Red Bulli lennupäevale kohale tulla.

Samuti on kohal Indrek, kes teeb lennupäeval MyHitsi telgist erisaadet ja seda ajavahemikus 13.00–15.00. Lisaks MyHitsile on kohal Elu24.

Glamuursete ning silmapaistvate lennuhüpete kõrval on plaanis erinevad lavasõud. Lennupäeval esineb ka Liis Lemsalu

Üritus algab juba kell 13.00 ja toimub Tallinna sadamas Admiraliteedi basseini juures. Üritus on huvilistele tasuta. Enne ürituse algust saab laupäeva hommikul kuni kella 12.30ni kohapeal juba lennumasinaid uudistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles