Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

LIIT LÄBI Sylvester Stallone'i naine Jennifer Flavin soovib lahutada 25 aastat kestnud abielu

Copy
Sylvester Stallone ja Jennifer Flavin
Sylvester Stallone ja Jennifer Flavin Foto: Lucy Nicholson, Scanpix

USA filminäitleja ja režissöör Sylvester Stallone ja endine modell Jennifer Flavin lahutavad 25 aastat kestnud abielu. Sooviga lahutada pöördus kohtusse Flavin, kes tahab edaspidi pühenduda vaid oma tütardele.

Jennifer Flavin (54) soovib lahkuda veerandsada aastat kestnud abielust kuulsa näitleja Sylvester Stallone'iga, vahendab väljaanne Hello!.   

Päev enne lahutuseuudise avalikustamist jagas Flavin Instagramis mõistatuslikku postitust. «Need tüdrukud on mu prioriteet. Millelgi muul pole tähtsust. Igavesti, vaid meie neljakesi,» kirjutas naine foto juurde, kus ta on koos kolme tütrega. Neiude isa on Sylvester Stallone, kes on Flavinist 22 aastat vanem. Tütred Sophie (25), Sistine (24) ja Scarlet (20) on vanematele suureks uhkuseks.

Lahutuse põhjusena on välja toodud varanduslikud asjaolud. Flavin leiab, et Stallone on nende vara raisanud ja pole seda otstarbekalt kasutanud. Nüüd soovib naine kompensatsiooni oma osa eest, mille Stallone on väidetavalt ära kulutanud. Flavin taotleb kohtult ka seda, et menetluse ajal poleks Stallone'il lubatud nende varaga tehinguid teha. 

Asjaolule, et Stallone'i ja Flavini suhted pole enam korras, viitas tõsiasi, et Stallone lasi asendada oma naise nägu kujutava tätoveeringu oma kunagise koera tätoveeringuga, vahendab The Mercury News.

Tagasi üles