Võsapets: müüjad kasutavad poetehnikat oma tarbeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõltumatu laborant Peeter Võsa mõõtis piimapakkide sisu
Sõltumatu laborant Peeter Võsa mõõtis piimapakkide sisu Foto: Reporter.ee

Kanal2 "Võsareporteris" paljastas Võsapets elektroonikakaupluse töötajad, kes kasutasid poes müüdavat uut tehnikat oma tarbeks, mistõttu ostjad võivad poest uue kauba asemel saada kasutatud tehnika.

Võsapets alustas eksperimendiga, millega lootis saatele saavutada 500 000 vaataja piir. Kui see piir täis saab, siis lubas ta paljalt joosta Raekoja platsil.

Kasutatud uus kaamera

Teine lugu oli poest ostetud uuest kaamerast, milles oli hulgaliselt videomaterjali poetöötajate peetud peost.

Väike poiss sai kingiks Euronics'i poest ostetud kaamera, milles oli poetöötajate poolt salvestatud videomaterjali ehk töötajad olid kaamerat isiklikuks tarbeks kasutanud. Kauplusejuhataja sõnul tuli see talle üllatusena. Võsapets ilkus ikka täie jõuga, mistõttu oli juhataja näost tulipunane ja ei suutnud eriti midagi enda kaitseks kosta. Meesmüüja sõnul oli tegemist olnud poismeeste peoga.

Vaata videolõiku kaamerast siit. 

Invaliid lõi süütu koera poolsurnuks

Mees jalutas väikse koeraga, kui see tema käest plehku pani ja siis ta märkas, et keegi mees lõi tema koera kepiga. Perenaise sõnul pole 9-aastane koer kedagi hammustanud ja on ohutu. Arstide sõnul piinleb väikest kasvu koer ning tõenäoliselt tuleb ta magama panna. Perenaine oli pisarais ja ei mõistnud miks tema armsa koeraga nii kohutavalt käituti.

Pereisa läks politseissse, et invaliid, kes sellega hakkama sai, saaks karistuse. 31-aastane väikeste lastega mees kinnitas, et lõi koera kepiga, sest kartis, et koer ründab tema invaliidistunud jalgu.

Tsiigu internetipood ei anna kaupa

Tsiigu netipood pakub odavat kaupa, kuid ei anna ettemaksu eest tellitud kaupa kätte. Petsi sõnul on tema poole pöördunud 40 petetud klienti. Saates rääkisid kaks naist, kuidas nad juba kuid oma tellitud kaupa ootavad. Lastepoe pidajad on Võsapetsi sõnul ka varem pettusega tegelenud, kui Mari Aid mobiilipettustega tegeles. Saates rääkis ka üks endine töötaja, kuidas ta poest vallandati, sest ta ei nõustunud oma nimel poele 150 000 krooni laenu võtma. Pets suutis ka kohtuda Mari Aidiga, kes ei soostunud kommentaare andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles