FOTO ⟩ Hiltoni hotellis purunes taas pooletonnine aken (5)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Hiltoni hotellis purunenud aken
Hiltoni hotellis purunenud aken Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kesklinnapaastekomando

Tallinna kesklinnas asuva Hiltoni hotelli 10. korrusel purunes väidetavalt linnuga kokkupõrke tagajärjel aken, mis kaalub hinnanguliselt pea pool tonni.

23. augustil kell 10.36 said päästjad väljakutse ohu likvideerimiseks Tallinnas kesklinnas Kreutzwaldi tänavale hotelli juurde. Seal oli purunenud 10. korruse välimine aknaklaas. Päästjatel on vaid oletus, et tõenäoliselt lendas lind vastu aknaklaasi. Vigastatute kohta meil andmed puuduvad. Kõnnitee suleti ja ala piirati. Kell 10.48 anti sündmus üle MUPOle.

«Aken katki, ohuala piiratud kuni akna eemaldamiseni,» jagas Kesklinna päästekomando enda Instagramis juhtunu kohta infot.

See ei ole mitte esimene kord, kui Hiltoni hotellil akendega probleeme on. 2021. aasta 15. juulil purunes samuti hotelli 12. korrusel aknapesu käigus aken.

Elu24 uuris päästekomandolt asjaolude tagamaid ning kas tegu on sama aknaga, mis aasta tagasi purunes. «Sel korral on aken samas kohas, kuid korrus allpool. Väidetavalt lendas lind aknasse. Rohkem infot hetkel ei ole,» vastas Kesklinna päästekomando.

Elu24-ga ühendust võtnud pealtnägija sõnul olid hotelli ees maas klaasikillud ning ohuala ümber piiratud.

24. augustil ronisid Hiltoni hotelli katusele Skyproffi tööstuslikud alpinistid, kes kahekesi aknaklaasi eemaldama hakkasid. «Täna oleme siis Hiltoni hotelli katusel. Eelmine aasta käis siin Päästeamet katkist klaasi ära võtmas. Sel aastal oleme me kahekesi. Päästeamet oli pigem suht suurte jõududega. Kogu tänav oli kinni ja liiklus oli kesklinnas häiritud ja ümber suunatud,» kirjeldas olukorda enda Facebookis sündmusest videot jaganud mees. 

Vaata videost, mis kõrgustesse mehed aknaklaasi eemaldamiseks ronima pidid!

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles