FOTO Populaarsesse Tai randa uhtunud laip osutus hoopis seksnukuks

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Tai rand. Pilt on illustratiivne.
Tai rand. Pilt on illustratiivne. Foto: Sithipong Charoenjai

Kui Tai politseinikud möödunud nädala neljapäeval pärast hädaabikõnele vastamist sündmuskohale jõudsid, ootasid nad ees kõige hirmsamat. Randa jõudes selgus aga tõde, mis oli oodatust palju leebem.

Neljapäeval, 18. augustil sai Tai politsei kõne, et turismiranda Bang Saen on uhtunud naisterahva laip, vahendab New York Post. Populaarsesse randa jõudnud politseinikke ootas aga ees... meeldiv üllatus?

Murelike rannaliste kõne peale sündmuskohale saabunud politseinikud avastasid, et laibaks peetu oli hoopis seksnukk!

Teadaolevalt oli tegu Jaapani mudeliga, mis kannab nime AV Idol ja maksab 553 dollarit ehk umbes 557 eurot. Väidetavalt puudus seksnukul pea.

Ametivõimude arvates hüljati nukk mõnda jõkke või kanalisse enne, kui see ookeanisse sattus. Kas omanikul sai nukust kõrini või tuli mängu armukadedus, kes teab. Ja arvatavasti ei saa me kunagi teada, miks seksnukk nii julmal moel kodust välja visati.

Politseinikud võtsid seksnuku jaoskonda kaasa ja hoiavad seda seal juhuks, kui omanik tahab seda tagasi. Praeguseks ei ole keegi seksnukku omaks võtnud.

Kusjuures see pole esimene kord, kui seksnukku on peetud laibaks. Möödunud aasta juunis said sarnase kõne Jaapani ametivõimud. Tegu oli ka siis hoopis täispuhutava seksnukuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles