Draamasarja «Kroonitud pead» tegelased on hämmastavalt sarnased Briti kuningapere liikmetega

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Sarja tegelane kuninganna Helena sarnaneb printsess Dianaga.
Sarja tegelane kuninganna Helena sarnaneb printsess Dianaga. Foto: Duo 4

9. jaanuaril alustab Kanal 2-s telekanalil E! ülimenukaks osutunud Ameerika draamasari «Kroonitud pead», mis saavutas märkimisväärse populaarsuse ka Netflixis. See on lugu Briti kuninglikust perekonnast, mida kimbutavad skandaalid, pöörased peod ja ebaseaduslikud armusuhted. Kui palju on sarja tegelastel aga sarnasusi Briti kuningliku perekonnaga?

Sarja tegevus toimub tänapäeva Londonis, kus metropoli hiilgus ja ahvatlused tunduvad sageli kirkamad ja põnevamad kui kuninglik luksus ning konservatiivsed traditsioonid. Kui telesarja produtsendilt küsiti, kas sarja tegelased on loodud tegeliku kuningliku perekonna järgi, vastas ta eitavalt, kuid Briti kuningliku perekonna liikmete ja väljamõeldud tegelaste vahel võib siiski leida mitmeid üllatavaid sarnasusi.

Kuninganna Helena – printsess Diana

Kuninganna Helena ja printsess Diana.
Kuninganna Helena ja printsess Diana. Foto: Duo 4

Sarjas teeb võluva rolli näitlejanna Elizabeth Hurley, kelle kehastatud kuninganna Helena rõivad meenutavad väga printsess Diana ikoonilist stiili. Hurley tunnistas ka ise ühes intervjuus, et lähtus oma karakteri stiili luues paljuski just Dianast. Lisaks välisele stiilisarnasusele asus ka Helena troonile tänu abielule.

Kuningas Simon – prints Charles

Kuningas Simon ja prints Charles.
Kuningas Simon ja prints Charles. Foto: Duo 4

Nii nagu Briti kuningliku perekonna prints Charles, on ka sarja tegelane kuningas Simon õiguspärane troonipärija. Samuti väärib märkimist, et mõlema mehe abielus oli sarnane pinge ja mõlemad lahutasid abikaasast.

Prints Liam – prints William 

Prints Liam ja prints William.
Prints Liam ja prints William. Foto: Duo 4

«Kroonitud peade» printsi tegelaskuju Liam meenutab noort prints Williamit nii välimuselt kui ka tegudelt – mõlemad on omal ajal olnud suured südametemurdjad. Lisaks ühendab printse asjaolu, et mõlemad mehed armusid neidu, kes ei ole kuninglikku päritolu.

Printsess Eleanor – prints Harry

Printsess Eleanor ja prints Harry.
Printsess Eleanor ja prints Harry. Foto: Duo 4

Kuigi prints Harry ei pruugi olla nii tormiline ja mässumeelne kui sarja tegelane printsess Eleanor, oli Harry teismelisena tuntud üsna metsiku lapsena. Täpselt nagu printsess Eleanor, oli ka Harry oma venna järel trooni pärimise järjekorras järgmine.

Ophelia – Kate Middleton

Ophelia ja Kate Middleton.
Ophelia ja Kate Middleton. Foto: Duo 4

Kui prints Liamil on üsna suur väline sarnanus noore prints Williamiga, siis sarja tegelaskuju Ophelia sarnasus Cambridge'i hertsoginna Catherine'iga on lausa ilmne. Mõlemad naised on pärit Ameerikast ning ka prints William ja Kate kohtusid just ülikoolis, misjärel sai nendest paar.

Uus vaimukas ja kõmuline menusari «Kroonitud pead» alustab Kanal 2 ekraanil 9. jaanuaril kell 22.00 ning hakkab eetris olema esmaspäevast neljapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles