Valga elanik pahaselt: prügikotid vedelevad juba kesklinnas lasteaia juures

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Prügistamine Valgas.
Prügistamine Valgas. Foto: Erakogu

Valga elanikule teevad muret prügihunnikud kesklinnas lasteaia juures. «See on prügistamise next level,» tõdeb Anastasya kurvalt. Vallavanem ütleb, et mainitud kohta prügi visata ei tohi, sest seal asub vaid pakendikonteiner. Vald kaalub kaamerate paigaldamist.

Valga elanik Anastasya avaldab Facebookis pahameelt prügihunnikute üle, mis vedelevad Valga kesklinnas. «Ma ei tea, mis toimub inimeste peas, aga see on prügistamise next level. Kui aeg-ajalt kuuleme metsa alla viidud prügist, siis täna on selline pilt Valga linna kesklinnas lasteaia juures,» kirjutab naine. Anastasya leiab, et prügistamise vähendamiseks tuleb kesklinna üles panna kaamerad.

Anastasya postitusele vastanud Ester annab teada, et tema leidis Valga lähistelt mustikametsast mitu koormat prügi. «Kahjuks ei ole paljude inimeste ükskõiksusel ja rumalusel piire,» ütleb ta. Yulia aga avaldab, et sama seis oli Valgas asuvas Pura pargis, prügi vedeles laiali. «Kui me koristasime lastega, siis lapsed ei saanud aru, kuidas inimesed saavad nii käituda,» ütleb Yulia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles