Ekslapsehoidja: Angelina Jolie ja Brad Pitti kodune elu oli nagu hullumajas, polnud reegleid

Inna-Katrin Hein
Copy
Angelina Jolie ja Brad Pitt 16. mail 2011 Prantsusmaal Cannes'is 64. Cannes'i filmifestivalil
Angelina Jolie ja Brad Pitt 16. mail 2011 Prantsusmaal Cannes'is 64. Cannes'i filmifestivalil Foto: REUTERS/Jean-Paul Pelissier/File Photo/Scanpix

Hollywoodi staaride Angelina Jolie ja Brad Pitti lahutusprotsess on kestnud mitu aastat ja lõpp ei paista. Ekspaar peab karmi lahingut laste hooldusõiguse ja abielu ajal hangitud vara üle.

Möödunud nädalal olid Jolie ja Pitt taas maailma meedias, kuna USA uudistekanal NBC News avaldas 2016. aastast pärit Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) raporti.

Raportis on kirjas, et perekond lendas oma eralennukiga, kui Jolie sõnade kohaselt muutus joobes Pitt agressiivseks. Ta ajas õlut ja veini maha ning võttis Joliest kinni ja raputas teda. Jolie sõnul tagus Pitt siis neli korda tugevalt rusikaga vastu lennuki seina.

Jolie väidete kohaselt lapsed kohkusid ja küsisid, kas temaga on kõik hästi, ja Jolie oli vastanud: «Emaga ei ole hästi, sest isa lõhub perekonda.» Jolie sõnul üritas ta vihast Pitti lastest eemale hoida. Raporti kohaselt oli poeg Maddox vanemate tüli vahele astunud ja väidetavalt tahtis Pitt teda rusikaga lüüa. FBI andmetel oli «Pittil pojaga mingisugune kontakt». Jolie väitel said ta käsi ja õlg lapsi kaitstes vigastada.

Tuntud paari segase elu kohta on veel andmeid tilkunud, sest pere endine lapsehoidja rääkis suu puhtaks väljaandele In Touch antud intervjuus.

Oma nime avaldamata jätnud lapsehoidja sõnul oli Jolie ja Pitti kodune elu nagu Ameerika mägedel, oli väga kaootiline ning lastele puudusid reeglid ja rutiinid. Ta võrdles staaripaari kodust olukorda 1975. aasta menufilmiga «Lendas üle käopesa», kus tegevus toimus vaimuhaiglas ja peaosa mängis Jack Nicholson.

Lapsehoidja sõnul tegid paari lapsed Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ja Vivienne seda, mida tahtsid.

Angelina Jolie 25. veebruaril 2019 koos oma kuue lapsega New Yorgis filmi «The Boy Who Harnessed The Wind» esilinastusel. Lapsed vasakult: Knox Leon Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt ja Maddox Chivan Jolie-Pitt
Angelina Jolie 25. veebruaril 2019 koos oma kuue lapsega New Yorgis filmi «The Boy Who Harnessed The Wind» esilinastusel. Lapsed vasakult: Knox Leon Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt ja Maddox Chivan Jolie-Pitt Foto: Monica Schipper/Getty Images for Netflix/AFP/Scanpix

Igale lapsele oli alguses palgatud eraldi lapsehoidja, kuid kuna puudus distsipliin ja kord, siis üsna pea nad lahkusid.

«Angelina ja Brad ei õpetanud lastele korda ja puudusid reeglid. Lapsed reisisid kogu aeg koos vanematega ja neil polnud rutiini. Nad kannatasid sageli lennuväsimuse all,» ütles anonüümne lapsehoidja.

Lapsehoidja sõnul oli Pitt õpetanud siis üheksa-aastase poja Maddoxi mootorrattaga sõitma ja poiss sõitis pere Los Angelese kodu suures aias ilma valveta ringi. Tal ei olnud isegi kaitsekiivrit peas.

«Toidusõda ja Ameerika jalgpalli mängimine siseruumides oli tavaline. Angelina arvates piiravad reeglid lapsi ja pidurdavad nende arengut,» jätkas lapsehoidja.

Lastel ei olnud kindlat magamaminekuaega, vaid nad jooksid ja mängisid majas, kuni kuhugi magama jäid. Jolie ja Pitt magasid päevasel ajal mitu tundi iluund, kui nad kodus olid, ning lapsed pandi siis multikaid vaatama.

Kaks lapsehoidjat ütlesid järjest kohast üles, kui Jolie oli filmi «Wanted» võtetel. Nad pidid töötama kogu öö ja päev ning ilma vabade päevadeta.

USA meedia on mitmel korral kirjutanud, et Jolie ja Pitt ei tahtnud lastele sõpru, kellega nad oleksid saanud väljaspool kodu suhelda. Lapsed käisid aeg-ajalt koolis, kuid enamjaolt olid nad koduõppel.

Pärast Angelina Jolie ja Brad Pitti lahkuminekut kolis Jolie vend James Haven õe ja ta lastega sama katuse alla. Jolie jättis oma lapsed venna kasvatada. See aga ei meeldinud kuue lapse isale Brad Pittile, kes olevat sageli telefoni teel Havenit sõimanud.

Haven lõi korra majja ja õpetas lastele distsipliini. Kaksikud Knox ja Vivienne hakkasid onu hüüdma isaks.

Angelina Jolie vend James Haven 28. mail 2014 Hollywoodis filmi «Maleficent» esilinastusel
Angelina Jolie vend James Haven 28. mail 2014 Hollywoodis filmi «Maleficent» esilinastusel Foto: Jason Merritt/Getty Images/AFP/Scanpix

«James Haven veedab oma õelastega rohkem aega ja õpetab neid enam, kui nende ema või isa. Loodetavalt pööravad Jolie ja Pitt oma lastele rohkem tähelepanu, sest olukord võib jõuda isegi selleni, et nad hakkavad James Havenit ka emaks kutsuma,» ütles perekonna lähedane anonüümne sõber.

Samas on teada, et lastel ei lähe lapsehoidjaid enam vaja, kuna nad on teismelised, kuid oma vanemate tuge küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles