Põrgukuumus ja krõbedad hinnad: Katrin Lusti reis beebiga viib moemekasse Milanosse

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Kuvatõmmis videost

Saade «Lustlik reis beebiga» viib vaatajad täna Liechtensteini ja Milanosse. Kui Liechtensteinis tervitavad krõbedad hinnad, siis Milanos 40-kraadine kuumus.

Sel suvel võttis Katrin Lust kolmekuuse tütre Olivia ja elukaaslase Oliveriga ette puhkusereisi, mis kulges läbi Euroopa. Tallinnast kihutati otselennuga Münchenisse, sealt Liechtensteini, Šveitsi, Itaaliasse ja Austria kaudu tagasi Saksamaale.

Täna õhtul jõuab vaatajateni saate teine osa, kus sõidetakse läbi maaliliste alpide kääbuskuningriiki Liechtensteini. Seal tervitavad perekonda aga tõeline pühapäevane vaikus ja krõbedad hinnad. Tuleb välja, et pühapäeviti jääb elu vürstiriigis seisma, sest kõik poed ja restoranid on nädala viimasel päeval suletud. «Uskumatu kui kallid hinnad... hotellis kus me peatusime maksis üks võileib 20 eurot,» tõdes Lust.

Kui Liechtensteinis tervitasid krõbedad hinnad, siis Milanos aga 40-kraadine leitsak.

«Eestis peituvad vanad inimesed suure kuumaga tubadesse, siis siin koperdavad nad mööda tänavaid ringi... uskumatu, 40 kraadiga!» imestas Lust käruga mööda Milano tänavaid kõndides. «Jõhkralt palav on.»

Mis tänases saates täpselt ees on ootamas, vaata videost!

Augustis, enne esimest reisisaadet, tõdes Lust Elu24-le antud intervjuus, et kriitikuid ja neid, kes teavad, kuidas lapsi kasvatada, on palju. «Eks ma eeldan, et saatest hakkab ka tulema kriitikat. Instagrami postitusi pannes on ka kommenteeritud, et küll on mul lapsel lutt valepidi suus või iste pole õigesti. Aga elus ei saa teha asju nii, et hakkad liiga palju teistele mõtlema.»

Rääkides sülelapsega reisimisest, tunnistas ta, et see oli tõeliseks väljakutseks – samas õpetas nii mõndagi. «Tõeliseks väljakutseks osutuv reis õpetab kõigile lapsevanematele seda, et imikuga reisimine on võimalik, tore ja vapustav,» nentis ta. «Inimesed kardavadki pigem väikeste lastega reisida ja ehk saade näitab, kas see on võimalik, ja nopivad sealt ka nippe. Need, kel pole väiksemaid lapsi, saavad ehk lihtsalt vaadata, kuidas Euroopas reisida on, mis hinnad seal on, kuidas elatakse,» lubas Lust, et saates on igaühele miskit. 

Reisisaade «Lustlik reis beebiga» on eetris juba esmaspäeva õhtul kell 20.00!

«Kuuuurija» saatejuht ja Elu24 peatoimetaja Katrin Lust kolmekuuse Oliviaga.
«Kuuuurija» saatejuht ja Elu24 peatoimetaja Katrin Lust kolmekuuse Oliviaga. Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles