SAAME TUTTAVAKS ⟩ Tõsieluseriaali «Armastuse malev» salapärased uued neiud end tagasi ei hoia!

Copy
Tõsieluseriaali «Armastuse malev» uued osalised Maarja-Liis ja Kristi
Tõsieluseriaali «Armastuse malev» uued osalised Maarja-Liis ja Kristi Foto: Ardo Kaljuvee / Elu24 kollaaž

Kui eelnevatel nädalatel oleme teinud tutvust tõsieluseriaali «Armastuse malev» uue hooaja osaliste Annika, Mariti, Kermo ja Gabrieliga, siis nüüd on teie ees järgmised särtsakad neiud: Maarja-Liis ja Kristi!

Maarja-Liis

«Olen 27-aastane, pärit Tartust, hingelt maalaps. Laia silmaringiga ja suure elukogemusega, uudishimulik elu vastu ning seiklejahingega. Armastan päikest, merd ja raamatuid lugeda,» kirjeldab end uus malevlane Maarja-Liis.

«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Maarja-Liis
«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Maarja-Liis Foto: Ardo Kaljuvee

Maarja-Liis avalikustas Elu24-le antud intervjuus nii mõndagi enda sisemaailma kohta. Vaata videot!

Kristi

«Minu nimi on Kristi, Kristi Juvanen. Paljud arvavad, et ma olen pärit Soomest, aga tegelikult olen täitsa eestlane. Olen enda ja loodetavasti ka enda sõprade arvates naljakas, töökas, kohati organiseerimata, aga alati armastav ja hooliv. Elades üritan olla adekvaatselt spontaanne ja kogeda võimalikult palju. Armastan enda lähedasi inimesi, tantsimist ja kanatiibu,» räägib Kristi.

«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Kristi
«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Kristi Foto: Ardo Kaljuvee

Kristi avalikustas Elu24-le antud intervjuus midagi, mida väga keegi tema kohta ei tea ning millega paljud sama meelt ei pruugi olla. Vaata videot!

​Kes on aga saate ülejäänud töökad vallalised? Viimased salapärased osalised avalikustame juba järgmisel esmaspäeval, 26. septembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles