SÜNNIS VÕI MITTE? Vene sõjalaeva embleem presidendi särgil ajas netirahva kahte leeri (10)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Varjevõrkude punumise ajal kandis president Karis särki, mille sai Ukraina visiidil kingituseks president Volodõmõr Zelenskõilt.
Varjevõrkude punumise ajal kandis president Karis särki, mille sai Ukraina visiidil kingituseks president Volodõmõr Zelenskõilt. Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

Möödunud nädalal käis president Alar Karis koos kantselei töötajatega Ukraina sõjaväelastele varjevõrke punumas. Tähelepanelikel kodanikel ei jäänud aga märkamata presidendi särgil olev embleem, mis ajas netirahva kahte leeri.

«Andsin oma panuse ja punusin koos kantselei töötajatega Ukraina sõjaväelastele varjevõrke. «AITAN KAITSTA» sotsiaalmeediagrupi kogukonna abil on alates märtsist valminud üle 9000 ruutmeetri varjevõrke,» kirjutas president Alar Karis 18. augustil oma Facebooki kontol.

President märgib postituses, et varjevõrkude punumise ajal kandis ta särki, mille sai Ukraina visiidil kingituseks president Volodõmõr Zelenskõilt. Karis lõpetab oma sõnavõtu üleskutsega Ukrainat jätkuvalt igakülgselt toetada.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles