LÕBUS KLIPP Gerli Padar jagab tantsusaateks nippe: kes kodus pimedas trenni ei tee, see prožektori valguses meistriks ei saa

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Gerli Padar.
Gerli Padar. Foto: Ragnar Peets / Tartu Postimees

2006. aastal saates «Tantsud tähtedega» osalenud laulja Gerli Padar jagab ühismeedias vahvat videoklippi, kus näitab ette, kuidas sel sügisel ekraanile jõudvaks tantsusaateks valmistuda.

«Stiilinäide Jüri Ratasele, kuidas valmistuda menusaateks «Tantsud tähtedega»,» kirjutab saates esimesel hooajal osalenud lauljatar Gerli Padar oma Instagrami lehele postitatud klipis.

Padar lisab, et tantsusaade ei ole enam mägede taga ja esimene osaleja on teada. «Jüri Ratas, jagan sulle mõned näpunäited menusaateks valmistumisel, sest kes kodus pimedas trenni ei tee, see prožektori valguses meistriks ei saa!» kirjutab Padar naerunäoga emotikoni saatel.

Möödunud nädalal selgus, et taas kord heategevusest kantud saates «Tantsud tähtedega» osaleb riigikogu esimees Jüri Ratas. Elu24-le tunnistas poliitik, et kindlasti on saates osalemine tema jaoks suur väljakutse.

Sel nädalal selgus ka teine osaleja, kelleks on räppar villemdrillem. «Kaalusin tõsiselt, kas saates osalemise pakkumise vastu võtan,» tunnistas mees, kes lõpliku otsuse langetas tänu inimestele, kes seda väga soovitasid. «Saan kaasa aidata heategevusele ning loomulikult palju uusi tantsuoskusi lisaks. Mäletan, et olen kunagi saadet isegi stuudios kohapeal vaatamas käinud. See oli äge ja kindlasti tuleb ka uus hooaeg uhke,» märkis räppar.

Gerli Padar ja tantsuõpetaja Martin Parmas lõid heategevuslikus telesaates «Tantsud tähtedega» kaasa 2006. aastal ning saavutasid teise koha.

Meenuta, kui kaunilt Gerli ja Martin tantsupõrandal liuglesid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles