ARUSAAMATU Rannaskäik lõppes trahviga. «Parkimist keelavat märki pole, aga parkida ikka ei tohi!» (1)

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Parkimistrahv. Foto on illustratiivne.
Parkimistrahv. Foto on illustratiivne. Foto: Laura Oks

Jõelähtme elanik jagab oma kogemust sellest, kuidas tema rannaskäik Viimsis lõppes parkimistrahviga. «Haabneeme randa minnes olge ettevaatlikud ja ärge vaadake, kuidas kõik pargivad autosid tee ääres,» kirjutab Carolyn viimsilaste Facebooki grupis. Vald selgitab, et tuleb hoolikalt jälgida, et sõiduk poleks pargitud muru peale.

20. augustil läks Carolyn Viimsis Haabneeme randa ja parkis auto enda meelest õigesti. Parkimist keelavat märki kusagil näha ei olnud. Samal kombel parkisid tee ääres teised autod. Kuna Carolyn mujal parkimiskohta ei leidnud, jättis ta teiste eeskujul auto tee äärde parkima.

«Haabneeme randa minnes olge ettevaatlikud ja ärge vaadake, kuidas kõik pargivad autosid tee ääres. Kusagil pole märki, et parkida ei tohi. Paar päeva mööda sõites olen näinud, et kõik pargivad seal, ning täna esimest korda Haabneeme randa minnes pidin ka tee äärde auto panema, sest kusagil pole normaalset parklat tehtud randa minejatele. Ja selline terve päeva rikkuv üllatus ootas,» kirjutab naine parkimistrahvist postitatud pildi juurde.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles