TRAGÖÖDIA VILJANDIMAAL ⟩ Lapseootel pereema kodu langes tuleroaks, sisse põles kaks koera

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
18. augustil Viljandimaal Valmas toimunud tulekahjus kaotas pere oma kodu.
18. augustil Viljandimaal Valmas toimunud tulekahjus kaotas pere oma kodu. Foto: Erakogu

18. augustil kaotas üks Viljandimaal Võrtsjärve ääres Valma külas elav pere tulekahju tõttu oma kodu. Pere lähedane isik palub võimalusel õnnetuses kodu kaotanud perekonda abistada.

Kui Viljandimaal Valma külas elav kolmeliikmeline perekond 18. augustil veidi pärast kella seitset koju jõudis, võttis neid vastu ehmatav vaatepilt. Nad nägid paksu tossu ja helistasid kohe päästeteenistusse.

Häirekeskuse andmetel said nad teate hoone tulekahjust Viljandimaal Valma külas 18. augustil kell 19.13. Süttinud oli kahekorruseline elumaja ning päästjate saabudes olid leegid juba katusest väljas. Suuremad leegid saadi kontrolli alla kella 22.25 ajal, tulekahju likvideeriti lõplikult kella 00.33-ks. Tulekahjus hukkus kaks majas sees olnud koera.

Põlenud maja Valma külas.
Põlenud maja Valma külas. Foto: Erakogu

Kogu vara läks tuleroaks

Tulekahjus kodu kaotanud pere lähedane isik Ragne Reial tegi Facebooki postituse, kus palub abi pere toetuseks. Ragne kirjutab: «Otsime abi tulekahjus kogu oma vara kaotanud perele. Hetkel oleme leidnud mõned riided, esmased hügieenitarbed ja ajutise elamispinna.»

Pere toimetuleku tagamiseks on naise sõnul aga prioriteediks rahaline toetus, et maja saaks taas võimalikult kiiresti elamiskõlbulikuks. «Kellel vähegi võimalik toetada, siis abi on igatepidi teretulnud!» lisab ta.

Kui kellelgi on võimalik peret toetada asjadega, siis poisslaps on suuruses 92–98 cm ning jalanõud sobivad suurusele 22–23. Peagi on perre sündimas ka tütar.

Tulekahju tabas lapseootel naise perekonda

«Meie nägime, et kiirabi ja pääste tulid suurel kiirusel külasse, ning tulime uurima, mis toimub. Kui meie jõudsime, siis maja juba põles lahtise leegiga ja tuletõrje alustas oma tööd,» meenutab Ragne tulekahju toimumise päeva. «Kaks koera olid majas, kuid neid pereisal kahjuks päästa ei õnnestunud,» ütles Ragne, kes elab samuti Valma külas. Ta lisas, et esialgse info kohaselt sai tulekahju alguse külmkapi rikkest.

«Pere on hetkel kolmeliikmeline. Ema, isa ja veidi üle kaheaastane poiss. Kohe on sündimas ka tüdruk,» avaldas Ragne Elu24-le. 

Abistada soovijad saavad toetuse kanda allolevale kontole:

Nimi: Mariliis Saar

Konto: EE712200221027409227

Selgitus: Toetuseks

Copy
Tagasi üles