TEIST KORDA Jennifer Lopez ja Ben Affleck pidasid maha uhke pulmapeo

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Ben Affleck ja Jennifer Lopez
Ben Affleck ja Jennifer Lopez Foto: Valerie Macon, Scanpix

Lauljatar Jennifer Lopez ja näitleja Ben Affleck tähistasid laupäeval suurejooneliselt oma pulmi ning seda juba teist korda. Pere ja sõprade juuresolekul ütlesid nad veel kord «jah».

16. juulil abiellusid Jennifer Lopez ja Ben Affleck Las Vegases. Pulm toimus nii ootamatult, et tseremoonia leidis aset kohas, kus pannakse paari siis, kui abiellumisega on eriti kiire. Pärast abiellumist nähti paari veetmas mesinädalaid Pariisis. 20. augustil abiellusid nad teist korda ning uhke pulmapidu toimus Afflecki villas Georgia osariigis USA-s. Lopez ja Affleck olid väga õnnelikud ja jagasid teineteisele arvukalt suudlusi.

 

Kõik külalised olid riietatud valgesse. Pulmas viibis ka Afflecki kauaaegne sõber Matt Damon koos oma naise Luciana Barrosoga. 

Väljaande Page Six andmetel oli laupäevaõhtune tähistamine palju suurem kui juulikuus Las Vegases. «Me tegime seda. Armastus on ilus, lahke ja nagu selgub, siis kannatlik. Kakskümmend aastat kannatlikkust,» kirjutas 52-aastane lauljatar Jennifer Lopez pärast Las Vegase pulma oma kodulehel, viidates nende esimesele kihlusele aastal 2002. Avalikkuses hakati neid hüüdma Benniferiks, kuid toona oli paar koos vaid kaks aastat.

Teist korda kihlusid nad 2022. aasta aprillikuus, mil Affleck kinkis kallimale hinnalise teemantsõrmuse, mille väärtuseks on hinnanguliselt 10 miljonit dollarit. Märtsis ostsid nad koos 50 miljonit dollarit maksva mõisa Los Angeleses Bel Airi piirkonnas.

Pulmapeol viibisid ka Lopezi ja Afflecki lapsed. Lopezil on laulja Marc Anthonyga 14-aastased kaksikud Max ja Emme. Affleckil on endise abikaasa Jennifer Garneriga kolm last: tütred Violet ja Seraphina ning poeg Samuel. Jennifer Garner pulmas ei viibinud.

Ühe allika sõnul peaksid laupäeval alanud pidustused kestma mitu päeva. Pulma korraldas Colin Cowie, kes on tuntud peokorraldaja.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles