KERSTI KALJULAIDI KÜLASKÄIGUST NARVA ⟩ Kohalik elanik: ta ei tulnud selfit tegema, vaid päris asju ajama

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Kersti Kaljulaid kohtus Narva inimestega. Paremal Narva linnapea Katri Raik.
Kersti Kaljulaid kohtus Narva inimestega. Paremal Narva linnapea Katri Raik. Foto: Kuvatõmmis Kersti Kaljulaidi Facebookist

President Kersti Kaljulaid külastas 19. augustil Narva linnavalitsust ja vestles kogukonna inimestega tank-monumendist. «See on riigimehelik käitumine,» sõnab terve elu Narvas elanud meesterahvas Elu24-le.

Endine president Kersti Kaljulaid käis visiidil Narvas päev enne Eesti taasiseseisvumispäeva, et külastada linnavalitsust ja vestelda linnarahvaga teisaldatud tank-monumendist. «Narva tanki teisaldamine oli õige otsus,» sõnas Kaljulaid. Elu24 on suhelnud sel nädalal Narva-Jõesuus ja Narvas kümnete inimestega, et kajastada nende siiraid emotsioone, mille presidendi külastus kaasa tõi.

8. augustil külastas ka peaminister Kaja Kallas helikopteriga Narva linna. «Sõidan Narva, et rääkida kohalike juhtidega monumentide ümber tekkinud pingetest ja selgitada valitsuse otsust, miks punavõimu monumendid avalikust ruumist eemaldada tuleb,» ütles toona Kallas. Kohalikud tema visiidist vaimustuses ei olnud, kuna kohale lennati päästetöödeks mõeldud kopteriga ja nende ettepanekuid kuulda ei võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles