PAPARATSO ⟩ Kolm kuud tagasi emaks saanud Rihanna figuur pakub palju kõneainet

Elu24
Copy
Rihanna ja kallim ASAP Rocky.
Rihanna ja kallim ASAP Rocky. Foto: AP/Scanpix

Barbadoselt pärit popstaar Rihanna esiklaps sündis selle aasta mais. Täpselt kolm kuud hiljem pakub lauljanna figuur palju kõneainet ning see tõstatab murettekitava probleemi.

«Rihanna eputab rasedusejärgse ülekaaluga» ja «võtab oma kurvid omaks» – nii kirjutavad mõned kõmumeedia väljaanded Rihannast tehtud paparatsopiltide kohta, vahendab Glamour Magazine.

Kolm kuud pärast pisipoja sündi on Rihanna taas avalikkuse ees ja seda pilkupüüdvate riietustega nagu popstaarile kombeks. «Rihanna ei kiirusta raseduskilode kaotamisega. Ta on oma kehaga rahul ega tunne survet kiirelt kaalu kaotada,» selgitas allikas möödunud nädalal USA Weeklys.

Kuna Rihanna on sünnituse järel ilmunud avalikkuse ette peamiselt ülisuurtes vabaajarõivastes, siis on lauljatar saanud palju kiita, kuna ta keeldub kaasa minemast snapback-kultuuriga.

Snapback-kultuuri all peetakse silmas seda, et kuulsused jõuavad vahetult pärast sünnitust tagasi raseduseelse kaaluni ja ajavad end kiirelt heasse vormi. See justkui sunnib naisi pärast sünnitust võluväel saavutama endise kaalu ja välimuse. Mõistagi on see aga äärmiselt ebareaalne ootus uutele emadele, kes on raseduse ajal läbi teinud tohutuid muutusi.

Kuid Glamour argumenteerib, et sellised pealkirjad nagu «Rihanna uhkustab oma rasedusjärgse kaaluga» ja on «oma paksuse omaks võtnud» on pigem iroonilised ja tõestavad, et snapback-kultuur on siiski täies hoos.

Teisisõnu pole vaja Rihanna figuurist üldse rääkida, nagu ütles Briti väljaanne The Independent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles