FOTO ⟩ Anni ja Tomi Rahula perre sündis pisipõnn: miks ta nii nunnu on?!

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Tomi, Rubi ja Anni Rahula 2019. aastal
Tomi, Rubi ja Anni Rahula 2019. aastal Foto: Madis Sinivee/Postimees

Anni Rahula annab ühismeedias teada, et tema ja Tomi Rahula perre sündis 16. augustil imearmas pisipõnn!

«Miks ta nii nunnu on?» kirjutab Anni Instagrami pildi pealkirjas. Pildil on näha värsket ilmakodanikku ning ka uhket vanemat õde.

Anni ja Tomi Rahula teatasid teise lapse ootusest aprilli lõpus. «Sel korral on rasedus kuidagi nii kiiresti lendav...» tõdes Anni Instagrami postituses. «Üritan ka sel korral ikka kõhu pildile saada, sest tundub tõesti, et varsti on beebi juba kohal ja sellised esimese beebiga tehtud asjad kipuvad tegemata jääma,» lisas ta.

Armsat perefotot jaganud Anni lisas aprillis Elu24-le, et uus ilmakodanik on tähtajaks saanud augusti. «Rasedus kulgeb kenasti ja hetkel on väga mõnus olla. Ma olen üks neist, kes alguses väsib tohutult ja ka enesetunne pole parim, aga selle üle liigselt kurtma ka ei hakkaks,» sõnas ta. «Oleme väga rõõmsad.»

Juunis teatas paar ka pisikese kõhubeebi soo. «Kuna me õhupallide, tordi ja confetti'ga mässajad ei ole ning tuli tuju midagi ikka teha… siis tegime nunnud pildid, aga tegime ka nalja,» kirjutas Anni Instagrami postituse pealkirjas.

Naine sõnas, et elu kipub niigi tõsiseks ning seetõttu kasutasid nad peagi sündiva lapse soo avalikustamiseks parkimisjoont. «Nägime seda joont – kõige kummalisem lapse soo teatamine vast,» naeris ta. «Kumb lapsele kunagi rohkem võiks meeldida, nunnukas või kükk?! Vähemalt vanematel on koos lõbus!»

Nii teatasidki Rahulad, et Rubi saab endale pisikese venna.

​2017. aastal 28. juunil sündis perre pärast pikka ootust tütar Rubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles