TWITTERI-MÖLL ⟩ «Helme võiks nüüd «Rannamaja» saatesse minna!» Jüri Ratase osalemine tantsusaates tõmbas eestlased käima (1)

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Remo Tõnismäe

Neljapäeval teatas TV3, et «Tantsud tähtedega» uue hooaja esimeseks osaliseks on riigikogu esimees Jüri Ratas. Elu24-le tunnistab poliitik, et kindlasti on tantsusaates osalemine talle suur väljakutse. Uudis tõmbas aga eestlased käima ning algas järjekordne Twitteri-möll.

«Jüri Ratas läheb tantsusaatesse jalga keerutama. Ootan teiste tipp-poliitikute vastukäiku,» kirjutab Marko, kelle sõnul Helme võiks minna «Rannamaja» saatesse ning Seeder saatesse «Vallaline kaunitar» Brigitte Susanne Hundi südant võitma.

«Jüri Ratas saabumas «Tantsud tähtedega» saatesse,» kirjutab konto Keskajainimene haldaja, lisades juurde ka pildi.

«Kui Jüri Ratas saates Hare Hare Yukai tantsu ei tee, siis mina ei vaata!» postitab kasutaja nimega AnimePoliitik.

«Jürikene, mitte keegi ei usu,» pahandab Mart, kelle arvates läks Jüri saatesse vaid valimiste pärast.

«Ma ei tea, miks Jüri Ratas tahab tähelepanu tankilt ja elektrihinnalt selliste vahenditega ära tõmmata, ta ei ole ju valitsuses,» leiab Hans.

«Kaine peaga Eesti meest tantsima saada on praktiliselt võimatu,» sõnab kasutaja Lugejakiri.ee.

Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutovi sõnul tuleks Ratasele meespartner valida. «Siis saaks riigikogu ehk lõpuks kooseluseaduse vastu võetud. Oleks midagi kasu ka.»

«Ratas võib oma naba paigast ära fokstrottida, aga temast ei saa eales nii cool'i tüüpi kui Sanna,» mainib Erik ära Soome peaministri, kes jäi taas kord pidutsemisega vahele. Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles