Keili Sükijainen oma uuest saatesarjast: tahame õpetada inimesi taaskasutama

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Keili Sükijainen ja Merlin Miido
Keili Sükijainen ja Merlin Miido Foto: Raul Mee

Saatejuht Keili Sükijainen üllatab sel hooajal täiesti uue saatesarjaga «Kodud rahaks», mis tuleb hoogsalt kõige kavalamate sisekujundustrikkidega ja teeb ajale jalgu jäänud üüripesadest kodud, mille eest korteri uuel elanikul oleks lausa rõõm õiglast hinda maksta.

Korteriomanikele tõttavad appi sisekujunduse fänn, saatejuht Keili Sükijainen ja Eesti sotsiaalmeedia kõige energilisem sisustusentusiast Merlin Miido ehk Homeinestonia Instagramis.

Eesmärgiks on avaldada muljet karmile kinnisvaraeksperdile, kes alguses võib pakkuda korteri eest väikese summa, kuid saate lõpus seda suurendada. «Meil on olnud olukord, kus 300 euro pealt tõusis summa 490 euroni,» sõnab Keili Elu24-le.

Aega on kaks nädalat ja eelarve 1000 eurot, et teha ilmetust korterist paik, mida üürnik ihkaks juba esimesest silmapilgust oma koduks nimetada. «Tahame õpetada inimesi taaskasutama ja panna neid vaatama oma vana mööblit uue pilguga,» rääkis saatejuht. Vahel võib leida just väikesest taaskasutuspoest sellise leiu, mida pole kuskilt mujalt saada. Keili lisab, et vaataja jaoks on saatesari kindlasti väga hariv, kuna jagatakse hulganisti nippe.

Uurisime, kas saatejuht on juba mõnda nippi kodus ka katsetanud, et anda asjadele uus hingamine. «Veel ei ole ma jõudnud uusi nippe katsetada, kuid Merlini soovituste kohaselt värvisin ma enda korteri uksed mustaks, mis olid väga lahedad. Need on palju tähelepanu saanud ning paljud mu sõbrad on ka katsetanud seda,» lisas Keili. 

Lõbus kujundusseiklus motiveerib iga kahtlevat koduomanikku – lihtsad nipid võivad sisekujunduses luua imesid ja pole vaja muud kui pealehakkamist!

Seda juba kolmapäevast, 7. septembrist ikka Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles