VIDEO ⟩ USA jutusaatesse jõudnud eestlane: on au, et sellise vaatajaskonnaga saatejuht minu krampide üle nalja teeb

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Möödunud aastal Tallinnas toimunud Ironmanil leidis aset omapärane abieluettepanek, mille jäädvustus jõudis nüüd USA jutusaatesse.

«See läheb viraalseks. Eestist pärit sportlane otsustas Ironmani finišis kaaslase kätt paluda... aga tema lihastel olid teised plaanid,» juhatas USA saatejuht Jimmy Fallon klipi sisse. Nimelt tabas ühele põlvele laskunud sportlast Marti Alti olulisel hetkel jalakramp.

Kui mõned päevad tagasi käis meediast läbi, et Marti tegi abieluettepaneku tänavuse Ironmani finišis, siis tegelikult langes mees põlvele 2021. aastal. Küll aga läks klipp taas lendu ja nii jõudis see Jimmy Falloni saatesse «The Tonight Show with Jimmy Fallon».

Marti sõnab Elu24-le, et selline uudis võttis lausa sõnatuks. «Arvasime, et video levik on aeglustunud ning peatselt unustatud, aga võta näpust. See, et sellise vaatajaskonnaga saatejuht minu krampide üle nalja teeb, on ainult au.»

«Loodan, et see tähelepanu, mis hetkel minu ja abikaasa ümber on tekkinud, aitab leida mul abivalmis inimesi/ettevõtteid, kes sooviksid toetada minu sporditeekonda. Me lähme kahe nädala pärast Hawaiile, kus toimuvad Ironmani maailmameistrivõistlused, kuid hetkel on ligikaudu 35 protsenti eelarvest veel täitmata,» räägib noormees.

«Sa tead, et su abieluettepanek läks luhta, kui sa näed välja, nagu sind oleks just taseriga lastud. Teate küll? See on see, millest ta alati unistas...» ironiseeris Fallon.

Kõnealune klipp algab video seitsmendal minutil.

Eestit on varemgi Jimmy Falloni jutusaates mainitud. Möödunud suvel näitas Fallon saates naljakaid videoid olukordadest, mis on koroonapandeemia ajal internetti kolinud koosolekutel juhtunud.

Nii sattus sinna ka humoorikas videoklipp rahvasaadik Tarmo Kruusimäest, kes kimus riigikogu kaugistungi ajal voodis e-sigaretti ja kuulas raadiot.

Elu24-le tõdes Kruusimäe toona, et teadis kohe peale juhtunut, et see video hakkab meedias oma elu elama. «Kui panna sinna juurde terminid Eesti parlament ja parlamendiliige, sain ma aru, et jah, see teeb tiiru ümber maailma,» naeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles