FOTOD ⟩ Madonna vanim poeg tähistas uhkelt 22. sünnipäeva

Elu24
Copy
Popstaar Madonna koos poja Rocco Ritchiega.
Popstaar Madonna koos poja Rocco Ritchiega. Foto: AFP/SCANPIX

Popstaar Madonna vanim poeg Rocco sai 11. augustil 22-aastaseks. Rocco, kelle isa on Briti filmirežissöör Guy Ritchie, tähistas sünnipäeva uhkes Itaalia villas.

Madonna vanim poeg Rocco sai möödunud nädalal 22-aastaseks. Kuigi Madonna läks temaga aastaid tagasi veidi raksu, on ema ja poeg nüüdseks ära leppinud, vahendab Page Six.

Viimasele viitab tõsiasi, et Madonna jagas ühismeedias pilte Rocco sünnipäevapeost uhkes Itaalia villas. «Ühelt Lõvilt teisele! Palju õnne, Rocco,» kirjutas 63-aastane lauljatar Instagramis.

Sünnipäevapeole olid kutsutud ka viis kuuest Rocco õdedest ja vendadest. Tundub, et pidustustest ei võtnud osa Madonna vanim laps, 25-aastane Lourdes.

Meeleolukatelt sünnipäeva fotodelt näib, et Madonna on tõepoolest pojaga ära leppinud. Nad läksid tülli, kui Rocco oli veel teismeline, ja seda peamiselt popstaari karmi kasvatuse pärast, vahendab Daily Star.

Madonna on avameelselt tunnistanud, et ta on range lapsevanem, ning 12-aastaselt Rocco sellega veel leppis. 2015. aastal võttis Madonna poja ka tuurile kaasa, kuid pärast seda muutus nende läbisaamine keeruliseks.

Mitu kuud hiljem, 2015. aasta detsembris läksid Madonna ja Guy Ritchie Rocco hooldusõiguste pärast kohtusse. Samal ajal oli Rocco isaga Londonis ja selle asemel, et USAsse ema juurde naasta, otsustas ta Ritchie juurde jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles