Varalahkunud Sven Raudsepa elukaaslane: elan Sveni viimaste sõnade järgi, mis ta mulle paar päeva enne surma kirjutas

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Sveni lemmikpilt temast ja Liisast!
Sveni lemmikpilt temast ja Liisast! Foto: Erakogu

Möödunud nädalal 10. augustil suri 40-aastaselt endine Kanal 2 uudistereporter Sven Raudsepp. «Proovin olla tugev nii Sveni kui ka enda pärast ja kannan teda alati oma südames,» sõnab mehe elukaaslane Liisa Ots.

«Me kohtusime saatuse tahtel ning saatus meid ka igaveseks lahutas,» kirjutab Sveni elukaaslane Liisa Ots sotsiaalmeedias.

«Sven… Sa olid tõeline säde, alati nii rõõmsameelne ja üdini positiivne inimene. Sulle oli antud nii palju. Sa olid alati nii abivalmis, hooliv, tark ja erakordselt loominguline. Ma imetlesin alati sinu tugevat ja meeletult suurt tahtejõudu ning oskust leida võimalusi seal, kus keegi teine seda ei suutnud,» kirjeldab naine, kuidas Sveni mälestama jääb.

Sven ja Liisa jõudsid koos olla neli aastat. «Sinuga koos oldud neli aastat olid minu seni kõige ilusamad ja õnnelikumad aastad. Aitäh veelkord sulle nende eest. Sinust jääb maha nii palju kauneid mälestusi, pilte, videoid, häälsõnumeid, kaarte ja kirju. Sind on raske unustada!»

Liisa sõnab, et tal on väga kahju, et neil jäi nii palju asju tegemata. «Samas on mul hea meel, et saime viimase kuu aja jooksul kõik südamelt ära öelda ja üksteisele veel toeks olla,» lisab naine.

«Ma nägin, kui väga sa minust hoolisid, aitäh! Jään igatsema sinu silmi, naeru, häält ja su pehmeid käsi ning kallistusi ja musisid. Lisaks neid lõbusaid koosveedetud hetki, mida jagus igaks päevaks. Meil ei olnud kunagi igav! Proovin nüüd elada sinu viimaste sõnade järgi, mis sa mulle paar päeva enne surma kirjutasid, ning luban, et proovin olla tugev nii sinu kui ka enda pärast ja kannan sind alati oma südames. Tean, et täna aitasid sa mul tee sinu juurde leida, et saaksin teha sulle viimast korda pai ja anda musi. Puhka rahus, mu papakaru!» sõnab ta postituses lõpetuseks.

Sven Raudsepp
Sven Raudsepp Foto: Erakogu

Läti meediaväljaanne tvnet.lv vahendas möödunud nädalal, et kolmapäeva õhtul toimus Tallinna maanteel raske õnnetus. Veidi enne südaööd sõitis Mercedes-Benz vastu tee äärde pargitud Volvot. Õnnetus juhtus Saulkrasti vallas Tallinna maantee 33. kilomeetril, sirgel teelõigul.

Esialgsetel andmetel sõitis Mercedes-Benzi juht otsa 1981. aastal sündinud mehele, kes seisis tee äärde pargitud Volvo kõrval. Seejärel rammis Mercedes-Benzi juht Volvot.

Ohver ehk Raudsepp viidi haiglasse, kus ta saadud vigastustesse suri.

Läti meediaväljaanne vahendab, et Volvo oli pargitud selleks mitte ette nähtud kohale ja veel pole teada, kas auto oli öösel piisavalt nähtav.

Läti politsei otsib kokkupõrke tunnistajaid ja autode omanikke, kelle sõidukisse paigaldatud videokaamera võis jäädvustada õnnetuse hetke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles