Pühapäeva öösel teadmata kadunuks jäänud 21-aastane Igor leiti Snelli tiigist surnuna

Copy
Snelli tiik.
Snelli tiik. Foto: Liis Treimann

SA Kadunud palus pühapäeval tehtud postitusega inimeste abi 21-aastase Igori leidmisel. Noormees läks laupäeval uute sõpradega välja ja koju tagasi ei tulnudki. Politsei teatab nüüd, et kahjuks leiti Igor surnuna.

«Paraku leiti öösel vanalinna Snelli tiigist Igori surnukeha. Tema täpne surma põhjus selgub peale ekspertiisi, kuid hetkel ei ole alust kahtlustada kuritegu,» teatas PPA pressiesindaja Barbara Lichtfeldt 17. augusti hommikul.

Lichtfeldt ütles Elu24-le, et politseile teatas surnukehast juhuslik mööduja. 

«Pühapäeva, 14.08.2022 öösel jäi Tallinna kesklinnas Balti jaama piirkonnas teadmata kadunuks 21-aastane Igor, kelle elu võib olla ohtu sattunud,» kirjutas SA Kadunud Igori kadumise järel oma Facebooki lehel.

SA Kadunud juhatuse liige Aare Rüütel ütles Elu24-le, et nad said kinnituse neile laekunud infole, et Igoriga sarnanevat meest märgati 16. augusti hommikul kella kaheksa paiku Pärnu maanteel Saue viadukti juures jalgsi liikumas suunaga harutee poole.

«Palume sellel noormehel kindlasti meiega ühendust võtta, telefonil 6616 776! Palume kõigil, kes täna hommikul kella 8 paiku ja hiljem liikusid Pärnu maanteel kas Pärnu või Haapsalu suunal ja märkasid tee ääres liikumas patsis juuste ja tumeda seljakotiga meest, sellest sihtasutusele teada anda,» ütles Rüütel.

«Midagi on teistmoodi, kui inimene koju tagasi ei tule ja temaga ühendust ei saa,» sõnas Rüütel, kes otsimise alguses võttis kõigepealt ühendust noormehe sõpradega, kuid nende jutud olid ka erinevad. «Loodan, et keegi siiski on teda sõidutanud või märganud kusagil. Ta on oma välimuselt märgatav.»

Igor lahkus oma kodust Tallinnas Lasnamäel 13. augusti õhtul kella 18 paiku, et kohtuda uute sõpradega Balti jaamas. Ühe tunnistaja sõnul oli Igor koos uue seltskonnaga kesköö paiku Snelli tiigi pargis, kust siis igaüks läks tunnistaja sõnul peale kella 00.00 oma kodu poole.

Igor püüdis oma lähedasega telefoni teel suhelda kell 01.46, kuid lähedane ei vastanud talle, kuna magas. See oli viimane teadaolev märk Igorist. Peale seda katset ühendust võtta oli Igori mobiiltelefon olnud levipiirkonnast väljas.

Sügav kaastunne lähedastele!

Kui teie lähedane on kadunud, ärge jätke asja ootele vaid teavitage kohe: SA Kadunud 24/7 telefon on 6616 776.

Teadmata kadunuks jäänud inimeste otsimist saavad kõik toetada:

Ülekandega arveldusarvele

Saaja nimi: Kadunud SA

Saaja konto: EE661010220095092013 (SEB)

Selgitus: annetus sihtasutuse tegevuse toetuseks

või

Saaja nimi: Kadunud SA

Saaja konto: EE441010220248190225 (SEB)

Selgitus: annetus OPEROG otsingute kuludeks

või

Helistades SA Kadunud annetusnumbrile 900 6776 (kõnega annetad 5 eurot)

SA Kadunud on avalikust võimust sõltumatu sihtasutus. Seda kui kodanikuühendust toetavad rahaliselt vaid kodanikud, kelle ühine tahe on aidata otsida ja üles leida Eestis kaduma jäänud inimesed.

SA Kadunud lähedastele otsimise eest arveid ei esita.

SA Kadunud tegevust saate toetada, tulles meiega koos otsima, aidates osta otsinguvarustust või toetades meid igakuiselt püsiannetusega.

SA Kadunud eesmärk on otsida teadmata kadunuks jäänud inimesi, tehes seda neljas valdkonnas:

  • operatiivsed elupääste otsingud – operatiivne otsingugrupp (OPEROG),
  • kadunud lapsed – KatrinAlert,
  • vanade juhtumite uurimine,
  • ennetustöö.

Koos aitame ja päästame!

Kuldne reegel inimesele eluks tähtede all on: kõik, mida te tahate, et inimesed teile teeksid, tehke ka neile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles