Kurb, aga tõsi: Metallica ninamehe James Hetfieldi 25 aastat kestnud abielu purunes

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Fransesca ja James Hetfield 2014. aastal.
Fransesca ja James Hetfield 2014. aastal. Foto: Shutterstock

Metallica ninamehe James Hetfieldi (59) pikaajaline abielu Francesca Hetfieldiga (52) on läbi. Teadaolevalt purunes nende suhe juba aasta alguses.

Muusik James Hetfield oli Francescaga suhtes olnud juba viis aastat, kui nad 1997. aastal abiellusid. Abielu jooksul sündis neile kolm last, nüüdseks 24-aastane Cali, 22-aastane Castor ja 20-aastane Marcella, vahendab Page Six.

TMZi allika sõnul andis James Hetfield aasta alguses lahutuse sisse, kuid nad on ühiste laste nimel siiani sõbrad.

Varem on muusik oma naist tänanud, kuna Francesca aitas tal alkoholi- ning vihaprobleemid kontrolli alla saada. «Hirm oli minu jaoks suur motivaator. Perekonna kaotamine, seda kartsin ma kõige enam,» tunnistas James Hetfield 2017. aastal. «See oli põhi, kuhu langesin, mu perekond oli lahkumas käitumise pärast, mille ma tuuridelt koju kaasa vedasin.» 

Metallica solist tunnistas viis aastat tagasi, et naine viskas ta isegi kodust välja. «Elasin kuskil täiesti üksinda, ma ei tahtnud seda.» Toona nägi muusik vaeva, et oma perekonda koos hoida, sest tema enda lapsepõlv oli raske.

«Võib-olla tulenes see mu enda lapsepõlvest, minu enda perekond lagunes, kui ma olin väike. Isa läks minema, ema suri, pidin oma vennaga elama ja siis järsku – kuhu kõik mu asjad kadusid? See kõik justkui ulpis minema ja ma ei tahtnud, et see korduks.»

Kaks aastat pärast intervjuud läks James Hetfield taas võõrutusravile, mille tõttu tühistati Metallica Austraalia ning Uus-Meremaa tuuril mitmed kontserdid, vahendab Page Six.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles