NÄDALAPROGNOOS ⟩ Mängu tuleb Saatusesõrm: muutused tuleb vastu võtta ja lubada

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 15. august – 21. august 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Alanud nädal annab hingetõmbeaega pärast väga intensiivset ja nõudlikku täiskuud ning seda aega tuleb kasutada aset leidnud muutustega kohanemiseks. See nädal kardinaalseid sündmusi juurde ei too, kuid kohati võime tunda, et peame sobitama omavahel kahte (või rohkemat) sobimatut maailma, mis kuidagi ei haaku. 

Nädalaseisudest moodustub kokku aspektimuster nimega Saatusesõrm - Neptuun ja Pluuto on tandemis ning viitavad ühiselt Päikese peale, seades meie valgusallika suure transformatiivse pinge alla. Ent selle mõju on tuntav eelkõige seespool. Oma tahe tuleb allutada millelegi suuremale ja hoomamatule. Siin on vaja eelkõige usaldust, et saatus näitab, kes me olema peame ja kuidas ennast väljendada saame. Saatusesõrm on aktiivne kolmapäevast laupäevani.

Siin võib kogeda mingil tasandil «ego surma» - kes me arvasime end olevat ja mida arvasime end tahtvat, ei toimi enam. Kõige parem on olla usalduses ning lasta asjadel voolata - las voolab ära see, mida pole vaja, ning las voolab juurde see, mis peab tulema. Vastupanu osutamine tekitab segadust ja ebamugavust. Neil päevil oleme kõik «saatuselapsed».

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval toimub Merkuuri trigoon Kuu Põhjasõlmega, mis võib tuua mõtteid ja ka inimesi, kes on seotud meie tulevikuga. Sel päeval on kergem tunda ära, mis on õige liikumise suund. Mõju on iseenesest pehme - keegi meile midagi peale ei suru, aga kes viitsib küsida küsimusi, see saab vastuseid. 

Kolmapäeval jõuab Päike kvinkunksi Neptuuniga, käivitades Saatusesõrme mustri, millest ülal juttu oli. Sel päeval võidakse kogeda veidrat segadust. Raskem on tegeleda konkreetsete ja praktiliste teemadega, vaim tahab justkui rändama minna. Enesepilt võib hägustuda ning kerge on näha end kuidagi moonutatult. Võivad tekkida eksistentsiaalsed küsimused - kes ma üldse olen ja mida ma siin elus teen? Ent see võib väljenduda ka lihtsalt sisemise ebakindlusega, sooviga oma olemust alateadlikult varjata või ebamäärase süütundega. 

Spirituaalsete praktikatega tegelemine, loominguline eneseväljendus ja hingeteemad on soositud.

Neljapäeval on Veenus trigoonis Jupiteriga ja Merkuur kvinkunksis Saturniga. Ühelt poolt tekib soov lihtsalt naudelda ning elu kergemale poolele keskenduda. Teiselt poolt võib see olla seotud sooviga teatud kohustuste ja raskemate mõtete eest põgeneda. Ent võibolla, arvestades taustajõude, ongi siin vihje, et kui hakkad pead liigselt muremõtetega vaevama, otsi selle asemele hoopis mõni mõnus tegevus. Mine sõpradega randa, söö hõrgutav eine - tee midagi, mis pakub naudingut ja ära mõtle üle. 

Reedel on Päikese kvinkunks Pluutoga, mis toob esile Saatusesõrme mustri teise poole. Kuigi see võib tunduda kohatu või ebamugav, tuleb praegu suunata oma energia mingi isiksuseomaduse muutmisse - midagi tuleb lahti rebida ja midagi asemele kasvatada. Võibolla pead iseenda eest seisma ja oma jõudu näitama kõige veidramas olukorras, kus sa seda üldse teha ei tahaks. Või pead hoopis mingis ebamugavas situatsioonis oma ego kokku tõmbama või üldse lahustama. Võib juhtuda, et elu näitab, et mingi osa sinus, milles sa ise üldse probleemi ei näinud, vajab nüüd muutmist. Siin on sügavad muutused läbi ebamugavuse.

Pühapäeval jõuab Merkuur opositsiooni Neptuuniga ning see on aeg, mil ei iseenda ega teiste sõnu ja mõtteid ei tasu sada protsenti tõena võtta. Mõistus ja kommunikatsioon on nüüd illusioonimeistri Neptuuni poolt varjutatud. Kes armastab vesta muinasjutte, see lasku fantaasial voolata! 

Neptuunil on omadus tuua nähtavale kauneimaid unelmad ja ka kõige hirmsamad košmaarid. Seetõttu ei maksa võtta südamesse sel ajal sinuni jõudvaid kuulujutte või isegi uudiseid ja arutelusid, mis põhjustavad hirmu või valu. Mistahes info sinuni sel päeval jõuab, püüa hoida kaitsvat filtrit vahel ning anna aega, et tõde selgineks.

Samal ajal väldi ka ise oma soovunelmate või hirmutavate kujutluspiltide tõena esitlemist. Püüa oma juttu ja mõtteid teadlikult rohkem jälgida, siis läheb kõik hästi. Meditatsioon ja loovkirjutamine (-mõtlemine) võivad tuua erilisi tulemusi.

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 23.17 -  kolmapäeval 05.25 

Reedel 14.05 - 15.06

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid, tehinguid ja kokkuleppeid, kui just eesmärk ei ole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles