MEENUTUS ⟩ Suri Eesti esimesi punkareid Richard Nool. Trubetsky: istusime hotellitoas ja rääkisime maailmaasjadest (1)

Copy
Möödunud reedel lahkus meie hulgast tunnustatud spordiajaloolane Kalle Voolaid.
Möödunud reedel lahkus meie hulgast tunnustatud spordiajaloolane Kalle Voolaid. Foto: Madis Veltman

Tõnu Trubetsky annab Facebookis teada, et 11. augustil suri Eesti üks esimesi punkareid Richard Nool. «Hängisime ja punkisime peamiselt Tartu peal,» rääkis Trubetsky Elu24-le.

Punkmuusik ja ansambli Vennaskond solist Tõnu Trubetsky annab Facebookis teada, et 11. augustil suri oma kodus Eesti üks esimesi punkareid Richard (ka Riho) Nool. 1984. aastal oli mees ansambli Vennaskond trummar. 

Solist Trubetsky meenutab nende esimest kohtumist, mis leidis aset 1981. aasta veebruaris Tartus, kui ta osales kunsti- ja maalikursustel Pallases. «Ööbisin bussijaama kõrval asuvas hotell Tartus, samal õhtul kui seal olin, siis sinna tulid kaks punkarit ja üks nendest oli Riho Nool,» rääkis Trubetsky ning lisas, et oli ka ise sellel ajal punkar. Mees küll ei suuda meenutada, miks Nool hotelli külastas, kuid sealt sai nende suhtlus alguse. «Istusime õhtul minu hotellitoas ning rääkisime punkrokist ja maailmaasjadest,» lisas ta. Peale seda õhtut hakkasid mehed rohkem omavahel suhtlema. «Hängisime ja punkisime peamiselt Tartu peal,» rääkis Trubetsky Elu24-le.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles