RETROKLÕPS ⟩ 12 aastat laval! Paul Neitsov: muusika päästis mu elu

Elu24
Copy
Paul Neitsov
Paul Neitsov Foto: Konstantin Sednev

«Ilma muusikata oleks ma tavaline pätipoiss Tartust!» tõdes Paul Neitsov Elu24-le.

Kitarrist Paul Neitsov jagab ühismeedias, et on muusikasõpru rõõmustanud nii kitarri kui oma lauluhäälega juba 12 aastat.

«Jah, olen kitarriga lavadel olnud juba 15-aastasest saati. Kuidas aeg lendab ja milline pöörane teekond on see seni olnud!» nentis ta postituses. «Olen oma tee alguses ja rajan seda ise, nii nagu teie – minu kuulajad – mind juhatate. Elate kaasa, innustate ja rõõmustate mind alati.»

Kitarrist jagas oma fännide ja kuulajatega ka aastatetagust fotot, kus on 18-aastane. «Paljud teist on näinud mind kasvamas, nüüd vananege koos minuga!»

Neitsov sõnas avameelselt Elu24-le, et muusika on päästnud tema elu – ilma selleta oleks ta tavaline pätipoiss Tartust. «Muusika on juhatanud mind alati õigesse kohta, õigete inimeste juurde ja aidanud väga rasketel aegadel. Muusika on päästnud minu elu.»

Nende 12 aasta kõige meeldejäävamaks esinemiseks peab ta Tommy Emmanueliga lava jagamist. «Neid seiku on oi kui palju olnud, aga see on kindlasti meeldejäävaim.»

Suvi on aga Neitsovi jaoks töine. 14. augustil astub ta üles Võrus Roosisaare laval, 20. augustil Raplamaal ja juba päev hiljem Tartumaal Pärnaõie talus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles