ARMAS KLÕPS ⟩ Luisa ja Taavi Rõivas tähistasid aastapäeva

Elu24
Copy
Taavi ja Luisa Rõivas
Taavi ja Luisa Rõivas Foto: Rene Lutterus

Luisa ja Taavi Rõivasel täitus 15 aastat esimesest kohtumisest! 

2017. aastal abiellunud Luisa ja Taavi Rõivas jagasid ühismeedias, et tähistavad aastapäeva. «Eile täitus selle nägusa härraga 15 ühist veedetud aastat,» kirjutas Luisa Instragramis. «Koos on loodud palju, olulisim neist on pere,» lisas ta kauni foto juurde.

Paar tutvus 2007. aastal Leigo järvemuusika festivalil. Varasemalt on Luisa ühismeedias meenutanud nende esimest kohtumist. «14 aastat tagasi kohtasin esimest korda seda noormeest, kes ütles enne iseenda tutvustamist mulle, et «Sa sellise seelikuga tulidki peole või?» Sealt edasi on abikaasale juba seelikud sobinud,» naljatas Luisa. 

Augustis tähistab paar ka pulma-aastapäeva. Möödunud aastal, kui täitus neljas pulma-aastapäeva, tegi Luisa Instagrami südamliku postituse. «Mu abikaasa on mind naerma ajanud ning minu pisaraid pühkinud. Ta on mind kõvasti kallistanud. Ta on näinud minu edu ja läbikukkumisi. Ta on mind tugevana hoidnud. Ära kunagi abiellu inimesega, kellega sa elada saad, abiellu hoopis sellega, kelleta ei elada ei ole võimalik,» kirjutas ta.

Taavi ja Luisa peres sirgub kolm last, Miina Rihanna, Herman ja pere noorim Uma Hermine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles