VIDEO ⟩ Kähmlus ja tagaajamine: tallinlane lõi jalaga Bolti taksot, juht ei jäänud vastuseta (2)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Kähmlus keset tänavat.
Kähmlus keset tänavat. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tallinna südalinnas puhkes keset sõiduteed taksojuhi ja kaaskodaniku vahel konflikt.

TikTokis ringleb Tallinna kesklinnas filmitud video, kus keset sõiduteed puhkeb kahe kodaniku vahel konflikt. «Ära kunagi jama Bolti taksojuhiga,» naljatleb video autor.

Klipi postitanud Doris täpsustas Elu24-le, et sündmus leidis aset neljapäeval Rävala puiesteel Stockmanni kaubamaja läheduses.

Filmitud klipil on näha, kuidas mees ja naine tänaval arveid klaarivad. Autoteel seisnud härra lõi aga äkitselt jalaga temast mööda sõitnud Bolti kleebistega sõiduautot. Juht ei jäänud vastuseta ja haaras autost kangi meenutava eseme, millega hakkas meest taga ajama. Peagi andis taksojuht siiski alla ja istus autosse ning sõitis edasi.

Video all kommentaariumis naljatles üks, et Tallinnas on iga päev seiklus.

Vaata kõnealust videot!

@dorismoldre Never mess with a bolt driver. #fyp #tallinn #staysafe #funny ♬ Firestarter - The Prodigy

Bolti sõiduteenuse juht Eestis Eva Liisa Rikkas kinnitas, et nad on juhtunust teadlikud, ent juhti veel tuvastatud ei ole. «Võtame temaga sel teemal ka ühendust. Vajadusel anname platvormi kasutajatele nõu, kuidas erinevates situatsioonides tekkinud probleeme võiks lahendada.»

Rikkas nentis, et platvormil pakuvad teenust juhid, kes kasutavad tööks nii Bolti kleebistega kui ilma kleebisteta autosid. «Sageli kasutatavad juhid enda isiklikku sõiduvahendit ehk intsidendid, mis juhtuvad väljaspool tellimusi, lahendavad osapooled ise. Niisamuti otsustatakse ka iseseisvalt korrakaitse organite poole pöördumise üle,» tõdes Rikkas.

Portaal Limon kirjutas reedel, et politseile juhtumist ei teatatud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles