VIDEO Suvikõrvits tegi Tallinnast pärit blogija maailmakuulsaks

Elu24
Copy
See suvikõrvits tegi Tallinnas elava Daniela maailmakuulsaks.
See suvikõrvits tegi Tallinnas elava Daniela maailmakuulsaks. Foto: Kuvatõmmis videost

Tallinnas elav toitumisnõustaja Danelia Baženova lööb laineid oma kabatšokirullide retseptiga.

Instagramis Ketogeeniuse nime all toimetav Danelia Baženova postitas vähem kui kuu aega tagasi platvormile suvikõrvitsast valmistatud toidu retsepti. Tänaseks on video kogunud üle 13 miljoni vaatamise ning saanud ligi pool miljonit meeldimist.

Tallinnas elav Danelia on tervise- ja toidublogi pidanud juba üle kolme aasta. Kui varem jälgis tema blogi ligi 15 000 inimest, siis tänu suvikõrvitsaretseptile kasvas jälgijate hulk pea 100 000 inimese võrra.

Vaata kõnealust videot!

Elu24-le rääkis Danelia, et video menukus tuli kui välk selgest taevast. «Instagram on keeruline süsteem ning kunagi ei tea, mis inimestele võiks rohkem meeldida,» nentis ta. «Kui nägin, et vaatamiste number on kasvanud miljoniks, olin väga üllatunud.» 

Naine tunnistab, et jälgib nüüd pea igapäevaselt video vaatajanumbreid. «Nüüd on juba 13 miljonit vaatamist… Huvitav, kui kaugele võib kabatšokirull viia.»

Kirju tuleb blogijale uksest ja aknast. «Saan sõnumeid nii erinevates keeltes, et pea käib lausa ringi,» naljatles ta. «Usun, et varsti kõik laabub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles