VAHVA KLÕPS Grete Griffin naudib koos abikaasaga Eesti suverõõme

Elu24
Copy

Lapseootel Grete Griffin on hetkel koos abikaasa ning tütardega Eestis. Muidugi jagas Grete oma ameeriklasest abikaasaga ka Eesti suve ühte rõõmuhetke, milleks on heinapalli otsa ronimine!

Endise USA profisportlase Robert Griffin III'ga abielus olev Grete Griffin avaldas juuli keskel, et ootab oma kolmandat last. Pärast rõõmustava uudise teatamist tuldi koos perega Eestisse ja just siin filmitud videoga avaldati augustis ka tulevase beebi sugu.

Nüüd hakkab Grete ja ta pere puhkus siin Eestis lõpusirgele jõudma. «Eesti suve ei ületa miski,» kiitis Grete oma Instagramis, «mul oli siin oma elu armastusega parim aeg!» Postituse põhjal veedeti ühiselt aega Grete lapsepõlvekodus, Säreveres.

Selle võrratu aja illustreerimiseks jagas Grete oma fännidele kahte fotot, kus tema ja Robert seisavad heinapalli otsas. «Kohustuslik heinarulliga pilt,» rõõmustas keegi Grete postituse kommentaarides. 

Grete Griffin tutvus abikaasa Robert Griffin III-ga 2016. aastaalguses. Grete ja Robert abiellusid kaks aastat peale kohtumist ning nende peres kasvavad hetkel 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya. Peagi liitub nende perega kolmas tütar.

Robertil on ka neljas tütar enda esimesest abielust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles