Kõmulise USA juutuuberi eksabikaasa suri kõigest 33-aastaselt

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Joe ja Jaclyn Hill 2015. aastal ühes naise Youtube'i videos.
Joe ja Jaclyn Hill 2015. aastal ühes naise Youtube'i videos. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Kõmulise USA juutuuberi ja kosmeetikaguru Jaclyn Hilli eksabikaasa Jon Hill suri kõigest 33-aastaselt. 

Juutuuber Jaclyn Hill (32) avaldas neljapäeval, et 10. augustil lahkus siitilmast tema eksabikaasa, trummar Jon Hill, vahendab Page Six. Mees oli kõigest 33-aastane.

«Joni perekond palus, et ma järgmise postituse kirjutaks,» avaldas Jaclyn enda Instagrami-lugudes. «Suure kahetsuse ja kurvastusega anname teada, et meie armastatud Andre Jonathan Hill suri 10. augustil 2022.»

«Oleme selle ootamatu tragöödia järel murest murtud. Joni perekond palub sel raskel ajal privaatsust,» lisas juutuuber.

Jaclyn ja Joe Hill abiellusid 2009. aastal. Mõned aastad hiljem, 2011, lõi Jaclyn oma Youtube'i kanali, millel oli tihti näha ka tema abikaasat. Üheks JAclyni populaarseimaks võib aga pidada 2017. aastal filmitud videot, mille külaliseks oli Kim Kardashian

2018. aastal aga Jaclyni abielu purunes. Nad avaldasid, et ei ole enam abikaasad, kuid jäävad igavesti headeks sõpradeks.

Aasta hiljem avaldas Jon, et nende abielu purunemise üheks põhjuseks oli tema narkosõltuvus. «See kõik jõudis selleni, et meie abielu kolmandal aastal olid mul krambid, kuna ma olin igast asju sisse võtnud. Mul tekkis lööve. Seega oli märgatav, et midagi oli valesti,» tunnistas Jon mõned aastad tagasi.

Kuigi ta sai lõpuks siiski kaineks, otsustas Jaclyn mehe maha jätta. «See oli mulle suur šokk. Me olime üheksa aastat abielus olnud. Mõtlesin veel, et kui võrratu oleks temaga kainelt jõule tähistada.» Jon tunnistas, et ta veetis abikaasaga vähe aega, kuna pidi Jaclyni eest oma sõltuvust varjama.

Kaks kuud pärast lahkuminekut pöördus Jon jälle narkootikumide juurde, kuid kinnitas 2019. aasta oktoobris, et oli taas kaine. 

Möödunud kuul avaldas Jaclyn Instagrami videos, et tema eksabikaasal pole viimasel ajal hästi läinud. «Tal pole hästi läinud juba pikemat aega. Tal pole mitu kuud telefoni olnud ja keegi ei ole temaga kontakti saanud.»

Joni täpset surmapõhjust ei ole avaldatud. 

Lahutusele järgnenud draama

Juutuuberina tegutseval Jaclynil tuli aastate jooksul välja mitmeid kosmeetikatooteid koostöös brändiga Morphe. 2019. aastal rajas Jaclyn omaenda firma ja tõi turule huulepulgad, vahendab thelist.com

Kohe sattus aga juutuuber draamasse, kuna mitmed Jaclyni huulepulga ostnud kliendid kurtsid, et neile saadetud toode oli praak. Kliendid leidsid huulepulga seest karvu, plastitükke ja isegi metalliosakesi.

Kaks nädalat pärast huulepulkade müüki ilmumist postitas Jaclyn Youtube'i vabanduse, kuid vaatajate reaktsioon oli negatiivne. 

Kuigi Jaclyni tooted sattusid algusaastal kohe kriitika alla, on juutuuber sellest tänaseks üle saanud. Alles hiljuti tuli Jaclyni kosmeetikaettevõte välja uue maasikatest inspireeritud kollektsiooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles