Äriklassi piletid ostnud pere pettunult: me ei maksa ju vaid võileiva saamise eest pea poole kõrgemat hinda (1)

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Otselennud Kopenhaagenist Los Angelesse toimuvad igal päeval nädalas peale teisipäeva. Foto on illustreeriv.
Otselennud Kopenhaagenist Los Angelesse toimuvad igal päeval nädalas peale teisipäeva. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Noor pere otsustas osta äriklassi piletid, et mugavamalt beebiga reisida. Suur oli nende pettumus, kui selgus, et SASil polegi tavamõistes äriklassi. «Istusime tavalises turistiklassis. Miks siis üldse rohkem maksime?» küsib Katariina, kes oli koos imikuga surutud mitme inimese vahele istuma. Lennufirma soovitab ühendust võtta SASi klienditeenindusega, et välja selgitada, mis valesti läks.

«Otsustasime äriklassis sõita, kuna arvasime, et neljakuuse beebiga on äriklassis mugavam reisida. Oleks saanud valida ka ühe vahemaandumisega lennu, kuid võtsime kallima SASi pakkumise, mis tähendas, et pidime sõitma kokku kolme lennukiga,» rääkis Katariina Elu24-le. «Mõtlesime, et kui sõidame äriklassis, siis on see igal juhul mugavam kui sõita tavaklassis,» lootis naine. Äriklassi piletid olid 900 eurot kallimad. Halb üllatus oli aga see, et äriklassi piletid ostnud perel tuli istuda tavalises turistiklassis.

«Kohapeal öeldi, et meil ei olegi äriklassi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles