PAPARATSO ⟩ Äsja 65-aastaseks saanud Melanie Griffith tõestab, et vanus on kõigest number

Elu24
Copy
Näitlejanna Melanie Griffith 2016. aastal.
Näitlejanna Melanie Griffith 2016. aastal. Foto: AFP/SCANPIX

Hollywoodi näitleja Melanie Griffith tähistas 9. augustil 65. sünnipäeva. Tähtsal päeval jäi Griffith ka paparatsode kaamerate ette ning tõestas, et näeb vaatamata oma eale võrratu välja!

Meelelahutusmaailma sündinud Melanie Griffith tähistas sel nädalal 65. sünnipäeva. Filmidest «Working Girl» (1988) ja «Lolita» (1997) tuntud Griffith veetis oma sünnipäeva tähistades.

Peol kandis Griffith musta kleiti. Tal olid jalas sukkpüksid ja tanksaapad ning aksessuaarina käes pitsist kindad.

Oma sünnipäevast Griffith sotsiaalmeediasse postitust veel teinud ei ole, kuid tema sõbranna Kris Jenner pühendas oma Instagrami kontol näitlejannale postituse küll. «Palju õnne, Melanie! Sa oled kõige võrratum sõber, ema, tütar ja õde. Sa oled nii armas, mõistlik, lahke, loov, andekas, võrratu ja imekaunis!» kiitis Jenner, kellel on enda sõnul väga vedanud, et Griffith tema ellu sattus.

Ta jagas mitut pilti sellest, kuidas tema ja Griffith on aastate jooksul koos aega veetnud. 

Kõigest üheksakuuselt meelelahutusmaailma sattunud Griffith tunnistas 2017. aastal esmakordselt, et ta on lasknud ilukirurgidel oma nägu kohendada. Üks lõikus aga ebaõnnestus ja siis hakkas näitlejanna elu allamäge minema.

«Seda ebaõnnestunud operatsiooni üritas mitu ilukirurgi parandada, kuid neil ei õnnestunud. Tundsin, et minu nägu on rikutud, ja see muutis mind ka sisemiselt. Ma kaotasin enesekindluse ja üritasin seda erinevate asjade abil tagasi saada,» selgitas näitlejanna.

Ta on abielus olnud neljal korral ja tal on kolm last, kellest üks on näitleja Dakota Johnson filmist «50 halli varjundit». Griffith ja ta neljas mees, hispaania näitleja Antonio Banderas olid abielus 1996–2015. Paari abielu lõppemist mõjutas asjaolu, et Griffithil tekkis alkoholisõltuvus, mille tõttu on ta mitu korda ravil käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles