USKUMATU VIDEO USA mees püstitas maailma vürtsikaimate tšillipiparde söömise rekordi

Elu24
Copy
Gregory Foster
Gregory Foster Foto: Kuvatõmmis/guinnessworldrecords.com

Kui mitu tšillipipart suudaksid sina ära süüa ühe minuti jooksul? USA mees Gregory Foster võttis väljakutse vastu ning sõi ühe minutiga 17 piprakauna! Vaata videost, kuidas ta seda tegi.

Kummituspiparde söömise maailmarekordi omanik sai sellega taas hakkama! Ja seekord tegi Gregory Foster seda kiiremini kui eales varem, süües Guinnessi rekordite raamatu järgi ühe minuti jooksul ära 17 niinimetatud kummituspipra ehk maailma kõige põletavama bhut jolokia tšillipipra kauna.

«See rekordi ületamise katse on isiklik väljakutse, et näha, kui kaugele suudan ennast ja armastust ülikuuma pipra vastu viia,» sõnas Foster New York Postile. Ameeriklane püstitas viimase maailmarekordi 2021. aasta 14. novembril California osariigis San Diegos, kus möödujad vaatasid, kuidas ta vürtsikaid pipraid alla kugistas.

Fosterile kuulub ka maailmarekord Carolina Reaperi tšillipipra enim söömises, neid sõi ta 8,72 sekundiga kuus tükki. Lisaks purustas ta 2017. aastal kolme sellise pipra kiireima söömise maailmarekordi. Eelmine Carolina Reaperi tšillipipra söömise rekordi omanik oli Food Networki andmetel Mike Jack, kes sõi kolm kauna 9,72 sekundiga.

Kui Foster ei püstita parasjagu kõige tulisemate piparde söömise rekordeid, teeb ta äri oma ettevõttega Inferno Farms, mis müüb vürtsikaid tooteid, näiteks kastmeid. «Tšillisõbrana olen püüdnud edendada teadlikkust ja põnevust, mis ümbritseb ülivürtsikat tšillit,» ütles Foster.

«See katse oli ainult isiklik püüdlus saavutada enda praeguste rekordite kõrval veel üks Guinnessi rekord. Ma armastan tšillit süüa ja ennast proovile panna,» tunnistas mees.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles