Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

ŠOKEERIV FOTO ⟩ Rokkar Tommy Lee jagas kogu maailmaga oma meheau

Elu24
Copy
Tommy Lee alasti poseerimas
Tommy Lee alasti poseerimas Foto: Kuvatõmmised Instagramist / @tommylee / Elu24 kollaaž

Mötley Crüe trummar Tommy Lee jagas enda Instagrami kontol šokeerivalt paljastavat pilti, millel on näha ka tema meheau.

59-aastane Thomas Lee Bass on USA muusik ja heavy metal'i bändi Mötley Crüe asutajaliige. Nende albumeid on müüdud maailmas üle 100 miljoni eksemplari. Ansambel on tuntud ka selle liikmete kohutava eluviisi poolest.

Lee on olnud abielus neli korda. Üks tema endistest abikaasadest on USA näitleja ja seksisümbol Pamela Anderson. Siiani kestab Lee viimane abielu, mille ta sõlmis aastal 2019 USA tuntud telenäo ja koomiku Brittany Furlaniga.

Täna jagas Lee enda 1,4 miljoni Instagrami jälgijaga jahmatavat fotot. Muusik poseeris ihualasti pildi jaoks, mille keskmes ilutseb tema peenis. Aadamaülikonnas Lee kirjutas pildi pealkirjaks «Ups».

Jahmunud fännid võtsid pärast üllatava vaatepildi nägemist kiirelt sõna. «Kui kaua see püsti suudab seista?» uuris üks kommenteerija. «Kas kaamera lisab kaks kilo?» naeris teine. «Mis toimub?» küsis kolmas. Paljude jaoks oli ootamatu näha muusiku meheau esimese asjana Instagrami rakendust avades.

Mitmed kommenteerijad tuletasid mehele meelde, et selliseid pilte ei tohi Instagrami platvormil jagada. Paljastav pilt jõudis üleval olla pea viis tundi. Nüüdseks on see Instagramist eemaldatud.

Tommy Lee alasti poseerimas
Tommy Lee alasti poseerimas Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles