Kylie Jenner tähistas 25. sünnipäeva

Elu24
Copy
Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: MARIA ALEJANDRA CARDONA/Scanpix

Kylie Jenner sai 10. augustil 25-aastaseks. Siin on ülevaade noore miljardäri seni suurimatest saavutustest.

Kylie Jenner on Kardashiani-Jenneri õdedest-vendadest noorim ja ka üks edukamaid. 25-aastasena on ta juba saavutanud suure edu ärinaisena ja loonud oma firma. Tõsielustaar on paljudele noortele naistele inspiratsiooniks ilu ja moe vallas ning kuna ta tähistab 10. augustil sünnipäeva, heidame pilgu hämmastavatele saavutustele, mis Kyliel nii noorelt seljataga on.

Kylie on Kris ja Caitlyn Jenneri noorim tütar. Tema õdede-vendade hulka kuuluvad Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian. Kylie teekond ärinaisena sai alguse koostööst õega ilu- ja moeäris, kui nad rajasid koos moebrändi Kendall + Kylie. Hiljem pööras Jenner pilgu just ilutööstuse poole ja tema nimest sai peagi üks suurimaid kaubamärke.

Siin on ülevaade Kylie seni suurimatest saavutustest:

Kylie kosmeetika

Kylie astus iluärisse kõigest 17-aastaselt, kui ta tõi 2015. aasta novembris turule huuletoodete komplektid. Pärast nende edu hakkas Jenneri ettevõte müüma ka muid tooteid, sealhulgas lauvärvid, huuleläiked ja särapuudrid.

Noorim end ise üles töötanud miljardär

2018. aastal jõudis Kylie ajakirja Forbes kaanele, kuna teda nimetati noorimaks end ise üles töötanud miljardäriks.

Emadus

Forbesi nimekirja jõudes ja edukat äri juhtides sai Kyliest ka ema, kui ta tõi 2018. aastal ilmale esimese lapse, tütre Stormi Websteri, kelle isa on Travis Scott. Ilumogul sünnitas 2022. aasta veebruaris teise lapse, pisipoja.

Sotsiaalmeedia

Kylie tegi sotsiaalmeedias rekordi, sest temast sai esimene naine, kes kogus fotode ja videote jagamise platvormil 300 miljonit jälgijat. Praeguseks on tal jälgijaid juba 365 miljonit.

Vaata videost, kuidas Kylie sünnipäeva tähistas.

@kyliejenner

its my birthdayyyyyy 💕🦋🦋

♬ original sound - Kylie Jenner

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles