Kim Kardashian toetab Pete Davidsoni teraapias käimist

Elu24
Copy
Kim Kardashian ja endine elukaaslane Pete Davidson
Kim Kardashian ja endine elukaaslane Pete Davidson Foto: IMAGO/MediaPunch/Postimees

Eelmisel nädalal ilmus uudis, et Kim Kardashian ja Pete Davidson on lahku läinud. Kardashiani endine abikaasa Kanye West postitas seepeale ühismeediasse pildi võltsist ajalehe esilehest, kus teatati Davidsoni surmast.

Alates sellest, kui ilmus esimene uudis, et tõsielustaar Kim Kardashian ja koomik Pete Davidson hakkasid käima, on Kanye West veebis Davidsoni kiusanud ning andnud talle hüüdnime Skete. Kardashian toetab Davidsoni otsust otsida abi pärast tema endise abikaasa Kanye Westi kiusamist.

«Kanye oli väga kahjulik. Ta postitas negatiivseid asju, mille juurde jäeti tuhandeid ja tuhandeid kommentaare,» rääkis üks allikas väljaandele Page Six. 

Davidson sai Westi fännidelt isegi tapmisähvardusi, mistõttu käis ta aprillis traumateraapias. Davidson on olnud oma vaimse tervise probleemide teemal alati avameelne.

2018. aastal pani ta paljud muretsema, kui kirjutas Instagramis: «Ma tõesti ei taha enam siin maa peal olla. Ma tegelikult ei tea, kui kaua ma veel vastu pidada suudan. Kõik, mida ma kunagi teha olen püüdnud, on inimesi aidata.»

Pärast seda, kui Kardashian ja Davidson oma üheksa kuud kestnud suhte lõpetasid, reageeris sellele ka West. Nimelt postitas ta võltsist Davidsoni surmast teatavast uudisest Instagrami pildi, mis tekitas Kardashianis eriti äreva tunde.

Davidson pole postitust avalikult kommenteerinud, kuid allikad ütlesid Page Sixile, et Kardashian keeldub Westi kiusamist talumast. Selle peale eemaldas West lõpuks postituse Instagramist.

Anonüümse allika sõnul on Davidson töötanud umbes kolm kuud filmi kallal Austraalias, kus «ta on saanud terveneda nagu tavaline inimene». Ta kinnitas, et Davidson käib endiselt teraapias, kuid keskendub praegu oma filmile.

Vaatamata sellele, et räppari kius Davidsoni tervisele halvasti mõjus, väidavad fännid, et West ei põhjustanud tema lahkuminekut Kardashianist. «Nad olid koos üheksa kuud. Ta on olnud Austraalias kolm kuud. Tal (Kardashianil – toim) on neli last ja mitu suurt ettevõtet. See lihtsalt ei toiminud,» lisasid räpparile lähedased allikad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles