FOTOD JA VIDEO Kas Doja Catil on kõik hästi? USA popstaar ajas juuksed ja kulmud maha

Elu24
Copy
Doja Cat
Doja Cat Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Poplaulja ja räppar Doja Cat on saanud uue välimuse. Naine ajas juuksed maha ning raseeris kulmudki ära. «Mulle ei ole kunagi meeldinud, et mul on juuksed,» ütles laulja Instagrami otseülekandes. Fännid on staari käitumise pärast mures.

USA muusik Doja Cat tekitab oma käitumisega fännidele taas muret. Nimelt otsustas ta eelmisel nädalal enda juuksed maha ajada. Vahetult pärast pea paljaks pügamist Instagrami otseülekandes otsustas ta ära raseerida oma kulmud.

Doja rääkis avameelselt, kuidas ta tunneb, et tal ei oleks kunagi pidanud juukseid olemagi.

«Mulle ei meeldi, et mul juuksed on. Mulle ei ole kunagi meeldinud, et mul juuksed on. Ma ei mäleta kordagi, mil oleksin elus tundnud, et mulle enda juuksed meeldiksid. Mulle lihtsalt ei meeldi olla juustega,» tunnistas ta otseülekandes.

Ta väljendas pettumust pideva hoolduse pärast, mida parukate kandmine nõuab. Doja meenutas, kuidas ta parukaga trenni tehes tundis, et juustega kaasnevad ebamugavused, nagu kleepumine, niiskus ja libisemine, segasid keskendumist trennile, sest ta muretses enda juuste ja väljanägemise pärast rohkem. 

Laulja ei suuda uskuda, et juuste ära ajamine võttis tal üldse nii kaua aega, ning ta leiab, et oleks pidanud seda juba ammu tegema.

@justdoing.edits Doja Cat explaining why she shaved her head🪒 #doja #dojacat #woman #vegas #shaving #shavedhead #kissmemore #dc #fyp #foryou #foryoupage #viral ♬ Woman - Doja Cat

Lisaks juuste maha ajamisele otsustas Doja otseülekandes ka kulmud ära raseerida. Kuigi laulja meigikunstnik ei lubanud tal enda kulme puutuda, ei heidutanud see teda. Peale mõningat kõhklemist võttis Doja raseerija kätte ning ajaski kulmud maha.

@pagesix #DojaCat ♬ original sound - bestspedup

Ühes klipis näitab ta fännidele, kuidas ta suudab nüüd enda peanahka kortsu ajada. «Ma saan nüüd nii teha!» rõõmustab Doja.

@dojascatzz #dojacat #doja #bald #beautiful ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Popstaar on hakanud tegema kulmude asemele huvitavaid joonistusi. Doja on alati meigikunsti armastanud ning nüüd saab ta luua midagi uut ja erakordset. Ta on jaganud Instagramis oma uuest soengust ja erinevatest kulmudisainidest mitmeid pilte.

Lisaks drastilisele välimuse muutmisele on muusik hakanud kõvasti trenni tegema. Instagrami pildi jaoks võttis ta sisse eriti punnis poosi ning küsis fännidelt, mida nad arvavad – kas asi on kokaiinis, kräkis või karastusjoogis.

Osa fänne on laulja postituste pärast mures ning uurivad, kas tal on kõik hästi. Teised tunnevad vastupidi, et naine on jõudmas elus heasse kohta ning juuste ja kulmude maha ajamine sümboliseerib liigsest vabanemist. Rohke trenni tegemine toob aga nende sõnul naisele tagasi tema sisemise jõu.

Staari uus stiil ei pruugi olla üllatus fännidele, kes teda sotsiaalmeedias jälgivad. Doja säutsus 31. juulil, et raseerib nalja pärast pea ära ja treenib end lihastesse.

«Ma ei ole ainult naljakas... mul on ka ilusad tissid!» on kirjas pluusil, millega Doja enda Instagrami pildi jaoks poseeris.

Muusik näitab uhkelt oma huvitavaid meigitud silmi ja kulme. Ühel pildil on ta teinud endale kosmosest inspireeritud silmameigi.

Viimasel pildil on näha ainult Doja naerunägudega kaunistatud kulme ja siledat pealage.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles